mms-logo
ХИВ и СПИН

ХИВ и СПИН

2017-05-22

 • Протокол за ММС, помогнал на 800 носители на ХИВ

  Научих някои факти за ХИВ-вируса, откакто започнах да предлагам ММС-а на ХИВ-серопозитивни хора. Тук, в Африка, до момента съм третирал успешно 800 случая на ХИВ през периода юли, 2009-та до февруари, 2010-та. При мнозина СПИН-ът е бил в напреднала форма. Но трябва да се има предвид какво аз наричам „успешно”, тъй като няма как да се провери дали човек е серонегативен.

  Всички тестове и проби, измислени до момента, проверяват дали човек е ХИВ-серопозитивен. Правят се проби за антитела срещу ХИВ-вируса, или за антигени. Антигените са вещества, които карат имунната система да изработва антитела. За нещастие и антителата, и антигените остават в човека много след като ХИВ-вирусът е изчезнал, може би до края на живота. Функцията на имунната система е да защитава организма от болести, или от това болестта да се завърне, като държи антитела в наличност. Затова настоящите проби откриват кога някой е серопозитивен, но не и серонегативен.

  И така, какво означава „успешно излекуван” ХИВ-позитивен човек? Тук в Африка, сме стигнали до извода, че това е всеки случай на ХИВ, който вече няма никакви неудобства, симптоми и влошено здраве на човек със СПИН. С други думи, когато човекът е здрав, ние считаме терапията му за успешна. Още една проба, която прилагаме – въпреки че повечето лекари биха казали, че това нищо не значи – е броят молекули на КД (СD4) (клъстери на диференцировка). Това са белите кръвни клетки, с които имунната система се справя с болести и друга патология. Ако броят на молекулите CD4 е нормален, или се връща към нормалния, това се счита за много добър признак. Същото е при СПИН-а.

  Така че според мен, когато някой приключи този последен засега протокол върху ХИВ, би трябвало да е ХИВ-серонегативен. До момента, хората, които са приключили курса с ММС по този протокол, са вече 4 месеца без усложнения. Някой ден ще направят и пробен тест за серо-негативни хора, но засега такъв няма. И, колкото и ужасно да звучи, има доста съобщения за фалшиви „позитивни” проби, принуждаващи хората да прахосват пари, време и нерви, без да е необходимо, а фармацевтичната индустрия не се интересува, стига да получава повече пари.

  Всички хора, следвали препоръките от този протокол, се радват, че са превъзмогнали влошеното здраве и проблемите, и нормализирали живота си. В здравната декларация, в графата „друго”, биха написали „щастлив/а”. Не се тревожат вече за ХИВ, а когато усетят, че здравето им може да се влоши, просто вземат още малко ММС.

  Макар че протоколът за ХИВ е малко тежък и отнема три седмици, е доста простичък. Прилага се само ММС-ът, сега наречен ММС1. От всичките 800 души, само 40 са имали нужда и от ММС2, поради наличие на рак, който също бе превъзмогнат.

  ВИЖ ПРОТОКОЛ 1000

  Ако неприятните явления (прилошаване, гадене или разстройство) се проточат, намалете дозата до ¼ капка на час. Няма проблем и да спрете ММС-а, докато гаденето продължи, но може все още да се чувствате малко зле. Нека това леко неразположение не ви спира! Прекъснете ММС-а само ако стане твърде тежко. ОБИКНОВЕНО СЕ НАБЛЮДАВА СЪВСЕМ ЛЕКО ГАДЕНЕ ИЛИ РАЗСТРОЙСТВО, НО Е НОРМАЛНО. Ако се налага за дълго да минете на половин или четвърт капка, за да противодействате на това явление, но тогава трябва да удължите курса на лечение с още 1 седмица.

  Неразположението е резултат на унищожените паразити, които изхвърлят токсини в организма, когато измират. Човек в добро здраве не получава никакви усложнения, ако взема много повече от 3 капки на час. При по-влошено здраве, е по-вероятно да има неразположения. Потърпете малко, както вече е описано, и всичко ще се оправи.

  Обичайно, серопозитивните хора имат болести на имунната система, които са се появили в резултат на влошен имунитет. При това положение, ММС-ът ликвидира първо тези проблеми, като осигурява на имунната система средства за борба. Тя се подсилва и успешно се справя с паразитите в тялото.

  Причината да се налага ежечасно вземане на ММС е, че ХИВ може да е вирус, а може и да не е. Съществуват теории, че ХИВ всъщност не съществува и СПИН-ът не се получава от него. А фактите сочат, че половината от хората, болни от СПИН, не са били диагностицирани с ХИВ. За щастие ММС-ът не прави разлика. Той унищожава вирусите по начин, различен от бактериите – спира разрастването на вирусите, като предотвратява формирането на определени вирусни белтъци.

  Доказано е обаче, че това отнема повече време, отколкото просто да се ликвидират бактериите. Нужни са повече от един или два часа. Колко точно, не може да се каже със сигурност, но дозата от 3 капки ММС на час, по 8 часа всеки ден, в продължение на три седмици, изглежда върши работа. Не съм компетентен да се присъединя към дебата по въпроса дали СПИНЪТ е причинен, или не е, от ХИВ-вируса. Знам само, че ММС-ът се справя със СПИН, като или унищожава вируса на ХИВ, или просто ликвидира всички останали патологии в организма. Все пак съм на мнение, че нещо по-сложно от нездравословно хранене/недохранване е причината за всички тези болести на имунната система.

  ММС-ът действа невероятно бързо. Колко хора се отървават от болестите и здравословните си проблеми само за три седмици? Малцина. Излишно е да се използва ДМСО или ММС2 по време на този курс, освен ако не се появи някакъв особен, по-специален проблем.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.