mms-logo
Уста, Венци, Зъби

Уста, Венци, Зъби

2017-05-22

 • Цялостно очистване на устната кухина с ММС

  Болести на устната кухина и венците, реагират бързо на ММС. Вземете доза от 10 капки ММС, добавете 10 капки лимонена к-на (ако е 50%-ов разтвор) или лимонов сок, изчакайте 20 сек. и добавете около половин чаша вода.

  Използвайте четка за зъби с мек косъм, посипете върху нея течността и измийте зъбите и венците си много добре. В началото действайте внимателно. Правете това 3-4 пъти дневно първите няколко дни. После минете на два пъти на ден, до пълно очистване.

  Използвайте останалия разтвор за плакнене и гаргара на устата. Правете го бавно, така че част от хлорния диоксид да има възможност да напусне течността. Този невидим газ, ще ликвидира всички микроби и бактерии в устната кухина, без да навреди на чувствителните венци, ранички в устата или възпаления на езика. После, няколко седмици мийте зъбите поне веднъж дневно с ММС-разтвора.

  Устата ви би трябвало да е в много по-добро състояние след около седмица, но ще става още по-добре, няколко седмици преди да е в перфектно състояние – по-здраво от всякога до тогава. При това положение, може пак да се върнете на 2-3 пъти седмично.

  Как да действаме при тежък зъбобол:

  Хора често са съобщавали, че зъбоболът им е изчезвал напълно, само от няколко минути държане на действащ ММС в устата. Това в случай, че човек не е имал възможност за уговорен час при зъболекаря и се налага да търпи зъбобола – което може да продължи и с дни и седмици, докато се отвори възможност за лечение.

  Все пак, след една-две терапии с ММС, зъбоболът е възможно да се появи отново след 12 до 24 часа. Причината за болка в зъба, обикновено са бактерии намерили убежище дълбоко в зъбната кухина и преживяващи от хранителни остатъци в близост или непосредствено до самия нерв. Зъбът боли отново, когато нови бактерии започнат да се хранят с още остатъци, притиснати в кухината. Но в повечето случаи, болката изчезва за постоянно.

  Процедурата може да се извършва с малка доза – 1 капка ММС в чашка с 1 капка киселина; 20 секунди чакане и добавяне на 1-2 с.л. вода; разбъркайте с четката за зъби. Така и тя е добре стерилизирана. Нанесете сместа върху четката и измийте зъбите си, особено болезненото място. Добавете още от сместа в устата и мийте зъбите две минути или повече. Така може да излекувате дори абсцес вътре в зъба, с помощта на ДМСО. Просто разбъркайте равни части ДМСО и ММС със същото количество вода и като го нанесете върху четката, мийте зъбите, като отделите специално внимание на засегнатия зъб. Върши работа почти всеки път.

  При чувствителни зъби:

  Трябва да се отбележи, че ако зъбите ви са чувствителни на натиск – усеща се болка при дъвчене или механичен натиск – това говори за огнище на инфекция, което се формира някъде под зъба. В такива случаи просто миене на зъбите с ММС не помага, но има мощно средство за намаляване или пълно елиминиране на заразата. Да се направи бързо – трябва ви ДМСО, заедно с ММС-а.

  При Кандида и лош дъх:

  Докато течността (с доза от 1 капка) е още активна, натъркайте езика с четката, при наличие на бели налепи от кандида.

  При лош дъх търкайте крайната задна част на езика, където бактериите образуват серен диоксид. Една клиника е патентовала специална четка за език и течност, подобна на ММС-а, която ликвидира бактериите, виновни за лошия дъх. Но вие вече разполагате с ММС-а, който образува хлорен диоксид, както и с четка за зъби, затова не ви трябва нищо друго – само да натъркате хубаво местата, особено корена на езика. Хората, използващи ММС не може да имат лош дъх – странични наблюдатели обикновено забелязват промяната.

  Избелват ли се зъбите с ММС?

  Съществува погрешна информация, че от ММС зъбите потъмняват. Недоброжелателите на ММС, са намерили потвърждение – в лицето на хора, които вероятно са пушили с години, пили силно черно кафе от рождението си и рядко си мият ВЕЧЕ ПОЖЪЛТЕЛИТЕ зъби. Тези, които оспорват качествата на ММС, публикуват подобни снимкови материали на блоговете си под заглавие „Ето какво ще направи ММС с вашите зъби”.

  В действителност, хората, които редовно използват ММС за профилактика на устата, венците и зъбите, няма нужда да го доказват със снимки, а просто се усмихват широко с красиви, блестящи бели зъби. Вярно е, че има хора, които не използват ММС редовно и последователно или с целенасочена дисциплина, а са на „свободен режим” – кога спазили, кога не. Но при хора, които сериозно мислят за здравето си, с времето ММС-ът дава постепенен, но траен избелващ ефект на зъбите. Зъбен камък и промяна в цвета, трупани с години, постепенно изчезват.

  Премахват ли се дългогодишни наслагвания на плака с ММС?

  Възниква въпросът, дали ММС може да премахне плаката без зъболекарска помощ? Много пробвали твърдят, че помага. Но може би е по-добре да се отиде на зъболекар, който да го направи. И СЛЕД ТОВА може да се предотврати формирането на нов зъбен камък или плака. Зъболекарите обикновено са свикнали да казват, че това е нормално и човек трябва да идва 4 пъти в годината за премахване на зъбния камък. Може да ви кажат, че всеки има слуз в устата си и през нощта тя образува допълнителен слой, независимо дали си миете зъбите или не.

  Миене, плакнене на устата и леко търкане с ММС, сутрин и вечер, може да махне плаката и без зъболекарска помощ. Слузта ще се изпари през нощта, тъй като няма да има бактерии, които да образуват слоеве плака и зъбен камък. Но това НЕ е било проучено, проследено и докладвано с необходимата сериозност, за да го твърдим със сигурност. Можете да го изпробвате сами и да изпратите сведения с лични наблюдения.

  Премахват ли се инфекции под зъбите с абцеси?

  Личен случай – от Хуан до Джим Хъмбъл:

  „ Исках само да ви пусна и-мейл, за да ви кажа, че ММС помага при зъби с абсцес. Предполагам, че вече ви е известно, предвид факта, че сте го изплобвали с толкова много хора през годините, но зъболекарите наистина няма как да знаят дали самият зъб е истинският източник на инфекцията. Правят рентгенови снимки и ако видят заразеното място по тях, казват, че се нуждаем от ендодонтско лечение.

  Няма начин да се разбере със сигурност дали зъбът или венецът е източник на абсцес само от рентгеновата снимка, но предвид това, рентгенът наистина показа, че под зъбния корен на долните ми кътници има голямо огнище на зараза.

  Бях си оправил всеки зъб в устата с порцеланови коронки през 2003, така че когато наскоро получих този зъбобол и зъболекарят ми каза, че зъбът има абсцес, си помислих, че това е абсурд. Въпреки че видях рентгеновата снимка, знаех че няма начин зъбът да е загнил толкова, само 6 години след всичките процедури. Казах, че инфекцията сигурно е от венеца, независимо какво казваше зъболекарят или показваше снимката. Започнах да търся чудодейни добавки по интернет и открих ММС.

  Започнах терапия с ММС и ДМСО и това за няколко дни унищожи инфекцията. Тя обаче понякога се появяваше отново след 1-2 седмици, така че трябваше да продължавам курса на лечение. Но при всички случаи, незабавно прекратяваше болката и проблемите!

  Хрумна ми идеята да сложа ММС в уред за плакнене на уста (waterpik), така че разтворът да проникне дълбоко в зъбния корен и засега, това се оказа най-ефикасният начин за третиране на абсцес. ММС-ът в разтвор за иригация, напълно унищожи причината за заразата, която повече не се появи.

  Слагах 10 капки действащ ММС в пълна чаша минерална вода, изливах го в уреда и правех процедурата по почистване с иригация, както се използва Waterpik, включително и допълнителните приставки на уреда.

  Просто исках да ви кажа това, в случай че има други, нуждаещи се от подобва информация. Надявам се хората да разберат, че ако зъболекарят им казва, че се нуждаят от ендодонтско лечение, могат да не правят това, а да почистят зъбния канал с ММС в уред – waterpik – и да видят дали ще помогне.

  Доста впечатляващо е колко бързо облекчава този метод. За няколко часа, пулсирането и острите болки спират, става все по-добре и по-бързо и симптомите не се появяват отново. Нямаше как да съм сигурен, че моят абсцес е бил в зъба, въпреки че сигурно беше във вътрешността на венеца, под зъбния корен, който изглеждаше носителят на заразата, поне според рентгеновата снимка.

  ММС-ът възстанови и останалата част от устната ми кухина. Усещах инфекции по венците в долните два ъгъла, където ми бяха извадили мъдреците преди 15 години. Едно измиване с ММС и ММС в разтвора за иригация ги унищожи напълно (от последния път, когато ви писах).

  Хуан

  Подобрения към Протокола!

  ДМСО, може да се използва при този протокол, но трябва да бъде разреден до 70% ДМСО и 30% дистилирана вода или алое вера.

  1) Използвайте 1 капка ДМСО, за всяка капка ММС. Добавете ДМСО, само след като реакцията на ММС и лимонената киселина е завършила (това са 20сек.,ако използвате 50%-ов разтвор на лим. к-на). Дайте на сместа 3 минути да завърши, след добавянето на ДМСО. Разбира се, винаги разбърквайте сместа с леко поклащане на чашката.

  2) Второто подобрение идва, защото ние правим първото подобрение. Прибавянето на капките ДМСО, подобрява вкусът и прави приема по-лесен.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.