mms-logo
Употреба на ММС

Употреба на ММС

2017-05-22

 • Основа първа:

  По-добре да се вземат по малки дози, често, отколкото големи дози сутрин и вечер. Доказвано е повече от хиляда пъти, че приемани често малки порции (до веднъж на час) са по-ефективни от големите, вземани 1-2 пъти дневно.

  Вече знаем, че хлорния диоксид, излъчван от ММС не се задържа в организма повече от максимум 1-2 часа. Размерът на порцията като че ли не е от огромно значение спрямо периодът, през който ММС действа в тялото. Това е най-вече защото независимо дали количеството е голямо или малко, след един или два часа се преобразува все едно в трапезна сол.

  Затова, четейки различните методи за употреба на ММС на тази страница, имайте предвид, че ще бъде много по-ефикасно да се приема или на всеки час, или на два часа, при това на по-малки дози (равни на, или малко по-големи от една голяма).

  Ако имате навика да приемате по-големи дози ММС само сутрин и вечер, както допуснахме в началото, субстанцията пак ще пречисти тялото от микроби и патогени. Ново проучване обаче ясно доказва, че по-малка, но продължителна циркулация на хлорния диоксид възпира натрупването и възпроизвеждането на патогените, особено в случаите когато е налице специфичен здравословен проблем – независимо дали става дума за настинка, херпес или хепатит.

  След като организмът е пречистен, профилактичната доза се приема както и преди – шест капки ММС дневно, заедно с лимонената или друга киселина, необходими за активирането й – това е дозата за възрастни хора (над 60 години), а за млади – 6 капки два пъти седмично.

  Основа втора:

  Намалете капките, в случай, че се появи диария или гадене, но не преставайте да го вземате. Неразположения от този тип са индикатор, че съставката действа. Ако диарията продължи един-два часа, е добре, но не е добре да продължава много по-дълго. Затова намалявайте порциите, когато се появят тези временни пречки – в повечето случаи са краткотрайни.

  Основа трета:

  Не приемайте повече от три капки на час, освен при животозастрашаващи условия. В такива случаи приложете протокол 2000 (вж. „рак”)

  Основа четвърта:

  Избягвайте витамин С под всякакви форми преди и след употреба на ММС. Това е временно изискване, необходимо по време на най-важните седмици, до момента, когато може да се считате за „пречистени”. Ако приемате витамин С на капсули, отбелязани с „12 часови”, ще се наложи да ги преустановите и да приемате само капсули или таблети без обозначено време на действие, и да ги вземате само вечер, след часовете на приемане на ММС.

  Основа пета:

  Грамотно спазвайте режим на хранене, адекватен за поддържането на имунната система. ММС-ът премахва ефикасно нежеланите патогени и паразити от организма, но не осигурява ценни минерали и витамини. Постоянно приемайте важни микроорганизми (Lactobacillus acidophilus и друга флора). Самата съставка не унищожава „добрите” чревни микроорганизми), но понякога силно разстройство може да намали количеството им. По същия начин приемайте минерали – особено калций и магезий.

  Хранителният прием е от особена важност за имунната система. Ежедневно излагане на слънце поддържа синтеза на витамин Д, а ако нямате тази възможност, приемайте този витамин с добавки – необходимо е за поддържане на имунитета. Въпреки че ММС-ът е най-мощният противобактериен агент на земята, само имунната система осигурява възстановяване и поддържане на здравето!

  Петте гореописани фундамента са основни за всички разнообразни методи и протоколи, описани на тази уеб страница. Непременно вижте специфичните протоколи, подчертани по-долу.

  Шестте доказани начина за циркулация на ММС в организма.

  1. С пиене.

  Преглъщане на активиран ММС с малко количество вода (сок, друга течност). Това е най-обичайният метод. С добавяне на вода или малко количество сок след трите минути, можете да изпиете сместа. Количеството вода няма значение, стига да можете да преглътнете субстанцията (обичайно половин до една водна чаша). Ако се изпие цялото количество, получават се всички добри резултати от ММС. Малко или повече разредено също оказва същата пречистваща дейност на организма.

  След като минат трите минути и добавите водата или сока, повече хлорен диоксид не се генерира, той е вкаран в течността. След като изпиете сместа с добавената течност, газообразният ClO2 ще се придвижва в тялото не повече от два часа, както е описано по-горе. Незначителни количества ClO2 се възпроизвеждат след добавянето на водата, но пренебрежимо малко.

  Можете отново да вземете доза ММС след два часа или по-малко без отрицателни последици, стига да следите евентуалните временни неудобства (разстройство или гадене).

  2. С впръскване на активиран ММС върху кожата.

  Ефикасно е срещу местни кожни аномалии и заболявания. Сместа трябва да съдържа малко количество вода, за да е готова за впръскване. Не избелва косъма и не поразява кожата. При наличие на отворени рани и драскотини може да създаде парещи усещания, но осигурява бързо антибактериално заздравяване на кожата. Виж Грижа за Кожата.

  3. Клизмите със съдържание на ММС

  Клизмите със съдържание на ММС действат пречистващо на чревните стени. Също помагат за абсорбирането на ClO2 и смесването му с кръвната плазма. Предимствата от ММС по-бързо се предават към повече части на тялото, когато ClO2 се пренася с кръвната течност. Виж Клизменият Метод.

  4. Горещите вани с активиран във водата ММС

  Горещите вани с активиран във водата ММС пренасят йоните на ClO2 върху цялата повърхност на кожата. Наливайте постепенно гореща вода, докато седите във ваната. Порите се отварят и хлорните диоксидни йони проникват навътре в кожата и мускулите. Тъй като в тях винаги има кръв, йоните се смесват с плазмата й, като осигуряват по-голяма концентрация на очистващо действие срещу паразити, дрожди, гъбички, и други вредители. За повече информация, прочетете: Горещи Вани с ММС.

  5. С кратко вдишване на хлорнодиоксиден газ през носа в главата и синусите.

  ДА НЕ СЕ ВДИШВА ДЪЛБОКО В БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ, защото може да им се навреди без да се усети. След време ще установите, че може и почти да не вдишвате. Като държите носа и устата над чаша с активирани две капки от сместа (не повече от това количество), без да добавяте вода, въведете газа с остра миризма в ноздрите или през устата. Подхождайте с внимание! Ако ви се струва твърде концентриран, дръжте чашата по-далеч или пригответе по-слаба смес. Първия път трябва да направите само две малки вдишвания, докато усетите леко „щипване”. Това е доказано ефикасно при унищожаване на бактерии в синусите, които често са причина за постназален дрип (стичане на секрети). Случвало се е едно-две такива вдишвания на субстанцията да елиминират това състояние при положение, че всички останали лекарства са нямали успех. Прочетете повече за Нос Синуси Бронхи.

  Внимание:

  Ако сте имали астма, прилагайте малки дози и спрете веднага ако имате усещане за астматичен пристъп! Никога не превишавайте максимума от 4 капки. Този метод е ефикасен при наличието на микроби или патогени в синусите, гласните струни или при ушни инфекции.

  Запомнете, че хлорнодиоксидния йон – газът с остра миризма – е противомикробният агент. Използвайте доза от 2 до 4 капки, активирана в 5 капки лимонена киселина или оцет на 1 капка ММС. След като няма да я приемате с пиене, няма нужда да добавяте вода. Микробите живеят и се плодят в слузта и храчките. Миризмата на хлорен диоксид ги убива и предотвратява повече производство на слуз.

  ЗАБЕЛЕЖКА:

  Понякога има случаи на „настинка” след прилагането на този метод. Това става при наличие на плътни слоеве слуз в белите дробове от прекарана преди много време настинка, известна като „биофилм”. Биофилмът е познат и в индустрията. Бацилите понякога са затворени във втвърдената, но активна слуз. Хлорнодиоксидният газ омекотява слузта и оживелите бактерии излизат. В такъв случай продължете с вътрешните дози от две капки активиран ММС на час (с пиене) и дълбоко вдишване на всеки четири часа от чашата (спазвайте препоръчаната доза и предпазни мерки). Настинката бързо ще премине.

  ВНИМАНИЕ: ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА максимума от 4 капки от сместа, да се поемат едно или две вдишвания. Винаги може по-късно да се вземе още една доза, ако искате да дайства по-дълго. Кафези или свободно хвърчащи домашни птици да се държат в друга стая, поради чувствителността им към всякакви газове. СПАЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ! Вие отговаряте за правилната употреба на тази стратегия, така че избягвайте продължително дълбоко вдишване на хлорнодиоксидния газ и винаги след това поемайте дълбоко свеж въздух.

  6. Понякога към активираната смес от ММС може да се прибавя диметилсулфоксид (ДМСО)

  Понякога към активираната смес от ММС може да се прибавя диметилсулфоксид в особени животозастрашаващи ситуации. Винаги първо си направете тест с малка доза ДМСО, нанесена върху ръката. Хора с отслабен или увреден черен дроб, трябва да намалят употребата на ДМСО, ако се установят болка или неприятни усещания в областта на черния дроб. Капнете 1-2 капки върху кожата на ръката и ги втрийте. Изчакайте няколко часа. Ако няма болки в черния дроб, вероятно няма проблем да използвате ДМСО.

  Могат да се пият 1 с.л., с 1-2 с.л. или повече вода, два пъти дневно, при сериозни заболявания. При нормални обстоятелства използвайте сок и разреждайте ДМСО повече. Разтвор 50:50 изгаря гърлото! Най-добре е ДМСО да се разреди с поне два пъти повече вода или сок (съотношение 2:1 в полза на водата). Важна допълнителна информация за ДМСО е налична в две статии на адрес: http://MMS-articles.com/.

  ВНИМАНИЕ 1:

  НЕ ПРАВЕТЕ никакви експериментални венозни инжектирания в домашни условия! Има здравни заведения, където се провеждат подобни терапии. Обръщайте се към квалифицирани професионалисти, които да поемат отговорност за точната дозировка, начин на приемане и евентуални последици от всеки ИВ процес. Здравните заведения могат да приемат такса до сто долара на венозна терапия. Венозното инжектиране дава същите предимства като гореописаните 4-ти и 5-ти метод, но на висока цена.

  ВНИМАНИЕ 2:

  Ако решите да сложите активиран ММС в овлажнител за въздух или уред за пръскане с пестициди, гледайте сместа да е не повче от 20 активни капки на галон вода (трябва да се активират в чаша с триминутно чакане преди да се изсипят в резервоара за вода). Хората често питат за това – желаят да използват овлажнител, тъй като хлорният диоксид в голяма степен освежава и пречиства въздуха. Канарчета и папагали да се държат извън стаятя!

  Най-добре е да НЕ се спи в стаята, където действа овлажнителя с ClO2. Така белите дробове поемат газа (което е добре) така, както се поема кислород, но докато той се поема безпроблемно чрез дробовете и в червените кръвни клетки, човек без да знае страда от намаления прием на кислород. Имайте предвид това и ако деца спят или играят в същата стая! Определено количество ClO2 във въздуха би било полезно за деца и възрастни, но само при повишено внимание и осведоменост относно природата на ClO2 като антибактериален агент.

  Също така ефективен е за премахването на мухъл, неприятна миризма или микроби от шкафове и по-големи помещения, ако се остави чинийка със смес от 50 капки действащ ММС в затвореното помещение и се остави газът естествено да се смеси с въздуха. В такива случаи не се добавя вода. Да не се превишава предложената доза от 10 капки. По-ефикасно и безопасно е да се направят няколко процедури за очистване на помещението (всеки час), отколкото да се остави много ClO2 в затвореното помещение веднъж. Миризмата не се задържа и не уврежда възглавници, завеси и абажури на лампи. След два часа и газът, и всякакви други неприятни миризми се изпаряват. Ако остане обичайната миризма от обувки и други дрехи, процедурата може да се повтори.

  Хлорният диоксиден газ е силен освежаващ и противомикробен агент. При наличието му във въздуха, се унищожават всички микроби от него, както и от мебелните материи. След около два часа изчезва, като се смалява във вид на две молекули водно изпарение. Действащият ММС може да възстановява шезлонги, увредени от миризма на скунксове. Втривайте сместа в миришещи зле килими, коли или обувки… Дали цялата къща скоро ще ухае като хотелски плувен басейн? Не. Невъзможно.

  При употреба на ММС като освежител на помещение или унищожител на гъбички, затваряйте вратите добре и махнете всички домашни животни и птици оттам за час-два.

  ВНИМАНИЕ 3:

  Относно лимонената киселина – не е обичайно да изпитате гадене или дискомфорт когато вземате ММС с една капка. Ако това се случи (рядко, но е възможно), вероятно сте алергични към лимонена к-на в разтвор от 10%. За да прекъснете неприятните усещания, изчакайте 10 минути, след което разтворете 1 ч.л. сода във вода. Може също да изядете една ябълка. Изчакайте 1 денонощие и опитайте пак с доза от 1 капка, но с нерафиниран и непастьоризиран ябълков оцет вместо лимонена к-на.

  Рядко, но при някои хора се наблюдава алергия към 10% лимонена киселина във вода, въпреки че се понася в слаби форми като лимонадата. Решението е да се приема некупешки оцет като заместител на киселината, тъй като не предизвиква алергии. Затова, опитайте пак по същия начин, с непастьоризиран оцет като активиращ агент и бавно повишавайте дозата капки, както е описано при обичайния процес – протокол 1000.

  За въпроси относно определени болести, посетете базата данни и вижте описаните заболявания, които може да ви интересуват – ТАБЛИЦА.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.