mms-logo
Тестуване за Рак

Тестуване за Рак

2017-05-22

 • Определяне дали ММС-ът ще помогне при рак – и методи на ММС в случай на рак

  Ето едно нещо, което лекарят ви вероятно няма да ви каже. Съществува медицински тест за определяне на наличие на рак, 99% ефективен, от повече от 25 години. По-ефективен, по-малко опасен и по-евтин от всички други тестове за рак. Нарича се AMA (Anti-Malignan Antibody) тест за рак.

  Не се налага да отивате на лекар – тестът може да се направи по интернет. Цената е $165. Нужното оборудване е безплатно, вземате проба от кръвта си, изпращате я и плащате когато резултатите са готови. Тестът проверява за наличието на определени ракови антитела. Адрес: www.oncolabinc.com. Нямаме каквито и да било финансови интереси от това. Поемете отговорност за себе си. Може би ще трябва лекарят да ви изпише молба за теста.

  Може също да добиете представа дали ММС-ът ще помогне при рак, като оцените степента си на дискомфорт. Добре е да пробвате с една капка ММС, или дори половин, и да наблюдавате дали не ви става лошо. После, в случай че не ви стане зле сутринта, започнете да увеличавате дозата два пъти дневно – сутрин и вечер (от половин – на една пълна капка, вечерта или късно следобед). На другата сутрин вземате две капки, а вечерта – три.

  В даден момент от капките, които вземате, ще започне да ви се гади. В такъв случай вземете 1-2 капки по-малко, един-два пъти, и после пак ги увеличете. И така търсите точката на гадене, намалявате дозата за малко и пак опитвате с повече.

  Ще узнаете дали ще помогне, ако може да продължите да минавате точката на гадене и да увеличавате дозата. Ето какво се случва – когато ви се догади, някои ракови клетки са били унищожени и сега са във вид на токсини, които тялото изчиства. Част от процесът е способността му да ги изведе. Организмът може да го направи, но това причинява известно гадене, или разстройство/повръщане. Това е добре.

  Означава, че ракови клетки са премахнати и тялото изхвърля токсините. Когато това стане, могат да се приемат повече капки без това да предизвиква проблеми. По това дали тялото постепенно приема увеличената доза, можем да познаем дали се оправя. В случай, че не ви става лошо от постепенното увеличаване на капките, значи организмът се справя.

  При наличие на рак, трябва да се започне веднага. Стартира се бавно, но бързо се ускорява курсът на лечение. В началото може да вземате дозата само два пъти дневно, но ако установите, че ви понася и не ви се повдига, минете на три пъти; после – четири, и дори пет. За да ви мине неразположението, яжте ябълки (настъргани с неръждаема стомана – не рендета от евтин и некачествен материал!). Ако даден брой капки ММС ви докарва повдигане и гадене, изяжте две настъргани ябълки веднага след като ги изпиете, или преди още да ви е станало лошо. Първо пробвайте с две ябълки, после може и още две, но ако още ви е зле, изпийте 2 с.л. сода, разтворена във вода.

  Показател, че състоянието ви НЕ се подобрява, е ако ви става зле всеки път когато вземате доза, без значение от количеството, а тялото не успява да понесе увеличаване на дозата без неприятни последици. Все пак продължавайте – не се отказвайте и ще стане. Ако можете да понесете, например, 2 капки наведнъж без да ви стане лошо, а ви става лошо от 3, опитайте да изтърпите неразположението за малко, но ако това се случва винаги когато вземате 3 капки, това означава, че не надвивате рака.

  Това може да стане ако той се разраства по-бързо, отколкото ММС-ът може да го ликвидира. И все пак винаги има надежда. Един възможен вариант е вместо да покачвате дозата капки, увеличете пътите когато ги вземате през деня. Четете по-долу – има и други начини да се помогне. При всички случаи, каквото и да става – не спирайте ММС-а.

  В случай на липса на подобрение, предлагам следното – да се купи малко индианско биле от Катлийн в Тексас. Струва 60 долара едно шишенце, което е голямо количество. Тел. 806 647-1741. Катлийн и баща й продават индианското биле повече от шейсет години, получават хиляди писма от хора, на които е помогнало.

  Гореописаният АМА-тест за рак дава огромно предимство. Човек може да си го направи, да опита курс с ММС от няколко седмици/месец, а после да направи още един тест, за да види дали и до каква степен се подобрява.

  Към капките ММС, трябва да се добавят капки лимонена киселина в съотношение 1:1, да се изчака 20 сек. и да се добави 1/3 до 2/3 чаша вода или сок. НИКОГА не пийте ММС-а, без да добавите някоя от тези субстанции. Ако го пиете с ябълков, гроздов или ананасов сок, да е без добавен витамин Ц или аскорбинова киселина, вижте протокола за „Регулиране на вкуса„.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.