mms-logo
Стадий на Рак 1-3

Стадий на Рак 1-3

2017-05-22

 • ПРОТОКОЛ 2000 се отнася до животозастрашаващи заболявания.

  В основата е – да се вземат толкова капки действащ ММС на час, колкото може да приеме човек без да се почувства по-зле, или да получи неразположения като разстройство.Това да се прави в продължение на 10 часа на ден, три седмици, или до пълно възстановяване. Добре е да се започне само с една капка на час и бързо да се увеличи дозата дотолкова, колкото е възможно, пак без какъвто и да било дискомфорт. Всички капки трябва да се активират по описания начин. Моля, приемете го сериозно и не влошавайте повече сегашното си състояние! Вземайте колкото ви понася, но дозирайте внимателно и увеличавайте постепенно. Влошаване на настоящото състояние извлича енергията и забавя оздравителния процес.

  Активиране на съставката може да се извърши по четири различни начина, всеки от които е подходящ – първо капнете дозата капки ММС в чиста стъклена чаша и следвайте инструкциите:

  1) (предпочитан метод) Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.

  2) Прибавете 5 капки 10%-ов разтвор на лимонена к-на за всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  3) Прибавете 5 капки оцет за всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  4) Прибавете 5 капки чист лимонов сок за всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясно изцедените сокове!

  Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото, стига да държите съда плътно затворен.

  Внимание, това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, взайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество. Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред води до по-бавно възстановяване. В същото време опитайте постепенно да увеличавате количеството, докато стигнете до 3 капки на час, но не повече. ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

  След три дни трябва да прибавите ММС2. Взема се под формата на една капсула през час (по една на всеки 2 часа). ЗАПОЧНЕТЕ обаче с ¼ капсула първия ден, минете на половин през втория, и оттам нататък – на една цяла. Така ще стигнете до 5 капсули дневно. Първият ден разтворете капсулата и изсипвайте по 1/4 от съдържанието й. На следващия ден – по половин.

  Този протокол е за всички животозастрашаващи болести, независимо какви, включително Алцхаймер.

  ММС2 е калциев хипохлорит на прах, под формата на малки желатинови капсули. Да не се използва натриев хипохлорит. CaCl(ClO) се преобразува в хипохлорна киселина, разтворен във вода. Обратно на очакваното, в този химикал не се съдържа хлор, независимо какво пише на етикета. Хипохлорната киселина се използва от организма за унищожаване на микроби. Следвайте указанията.

  Вижте и методите за справяне с животозастрашаващи болести:

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.