mms-logo
Свински Грип

Свински Грип

2017-05-22

 • Лично аз бях от първите хора в Мексико, разболели се от свински грип. Разбира се, не знаех какво представлява, но бързо открих, че е доста тежък. Не кашлях много, но имах висока температура и се чувствах много зле.

  В началото прекалих с дозата ММС и се почувствах още по-зле. Реших да се прегледам и да видя каква ще е диагнозата. Болниците в Мексико бяха много добри. Един мой много добър приятел ме закара до отдела за спешни случаи. Когато слизах от колата, там чакаха три сестри, за да ме закарат до отделението с инвалидна количка.

  Започнаха се стандартните процедури, но главната част бяха рентгеновите лъчи. Прегледаха на рентген белите ми дробове, взеха и кръвна проба. След малко лекарите донесоха рентгеновата снимка и ми я показаха. Дробовете ми бяха почти догоре пълни със слуз, която продължаваше да се трупа. Макар че не ме боляха и дишането ми не беше затруднено, в тях имаше много малко място за поемане на кислород. Лекарят се изненада, че не кашлях, нито имах тежък задух. В действителност имах малко проблем с дишането, но това външно не личеше много.

  Решиха, че имам вирусна пневмония от неизвестен произход. Може и да не ви е известно, тъй като не се разгласява много на широката аудитория, но съвременната медицина, с всичките си лекарства, не разполага с нищо, което да се справи с вирусите. Нищо, което дават на пациента, не може да победи вируса. Могат само да дадат антибактериално лекарство, което да спре натрупването на още бактерии в добавка към вирусната инфекция. Не правят нищо, за да унищожат вируса.

  По някаква причина, като че ли не ги интересува факта, че двете вещества, изработвани от имунната система за борба с микроорганизмите – хипохлорна киселина и хлорен диоксид – не само убиват бактериите, но и самите вируси. Лекарят ми каза: „Трябва да ви предупредя, че това е много сериозно. Налага се да останете тук под наблюдение. Разполагаме с нужното оборудване, за да ви спасим в случай на задушаване.”. Дадоха ми собствена стая.

  И тук се намеси и ММС-ът. Продължих да приемам ММС всеки час в болницата, освен докато спях. В началото вземах само една капка на час. Държах го под леглото си, заедно с някои други неща, не го изваждах в присъствието на сестрите. След известно време минах на 2 капки на час. Беше ми много зле, но приятелите ми останаха с мен. Винаги имаше един човек при мен, който да ми дава ММС, а когато нямаше никой друг, сам се оправях.

  Лекарят беше доста изненадан колко бързо се възстановявах. Вземах лекарствата, които и те ми бяха предписали. Не виждах проблем – не бях установил противодействие между ММС и други лекарства. Изписаха ме когато дробовете ми бяха към 50% изчистени и ми казаха да пазя леглото. Увеличих малко броя на капките ММС и не стоях в леглото. Ходех до болницата през няколко дни за рентгенова снимка и дробовете ми ставаха все по-добре.

  Секретарката ми се разболя от същия грип и й трябваше към седмица, за да се оправи. Свинският грип е тежък, в сравнение с повечето (на които им трябват 1-2 денонощия за пълно премахване с ММС). Въпреки това съм сигурен, че ако човек стриктно спазва дадените указания, ще се възстанови много по-бързо, отколкото стана при мен, тъй като аз в началото бях превишил несъзнателно дозата.

  Твърде голямо количество ММС убива твърде много вируси и, следователно, изхвърля прекалено много токсини в организма. ММС-ът разтваря втвърдената слуз и така освобождава затворените в нея бацили. Така просто ги унищожава твърде бързо. Това трябва да се има предвид. Помнете – ММС-ът трябва да подобри, а не влоши състоянието ви – ако стане второто, значи сте превишили дозата.

  ММС-ПРОТОКОЛ ЗА НОВИЯ ГРИП

  ПРОТОКОЛЪТ Е ЛЕСЕН

  1. ВЗЕМАЙТЕ ММС ВСЕКИ ЧАС, КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТ 1 КАПКА. ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ВЗЕМА ТВЪРДЕ МНОГО. ВЗЕМАЙТЕ ПО ЕДНА КАПКА НА ЧАС В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 3-4 ЧАСА И ВИЖТЕ КАК ЩЕ ВИ ПОДЕЙСТВА. АКО НЕ ВИ СТАВА ПО-ЛОШО, МИНЕТЕ НА ДВЕ КАПКИ НА ЧАС. ПАК В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 3-4 ЧАСА. АКО ГО ПОНАСЯТЕ ДОБРЕ – МИНЕТЕ НА 3 КАПКИ.

  2. АКО СЪСТОЯНИЕТО ВИ НЕ СЕ ПОДОБРЯВА, ДЕЙСТВИТЕЛНО ВИ ТРЯБВА ПО-ГОЛЯМА ДОЗА, НО АКО СЕ ЧУВСТВАТЕ ПО-ЗЛЕ, ТРЯБВА ДА Е ПО-МАЛКА. ДА НЕ СЕ ОСТАВА НА ЕДНА И СЪЩА ДОЗА ТВЪРДЕ ДЪЛГО, ЗАЩОТО ГРИПЪТ МОЖЕ ДА СЕ ВЛОШИ. ИДЕЯТА Е ДА ВЗЕМАТЕ КОЛКОТО КАПКИ НА ЧАС ВИ ПОНАСЯТ, БЕЗ ДА ВИ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ. ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ТОВА ПОНЕ 8 ЧАСА ПРЕЗ ДЕНЯ. ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО ПРОДЪЛЖИТЕ 12 ЧАСА. ВЗЕМАЙТЕ Я ВСЕКИ ДЕН, ДОКАТО СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ.

  3. ПРИЛАГАЙТЕ СЪЩИЯ ПРОТОКОЛ ЗА ДЕЦА. ЗАПОЧНЕТЕ С ПОЛОВИН КАПКА НА ЧАС. СЛЕДЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА ДЕТЕТО ВНИМАТЕЛНО. АКО МОЖЕ, УВЕЛИЧЕТЕ ДОЗАТА, НО НЕ ПРЕКАЛЕНО. САМИ ЩЕ УСТАНОВИТЕ КОЛКО ТРЯБВА, НО ДА НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ 2 КАПКИ НА ЧАС НА 22-23 КГ ТЕГЛО, ИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 4 КАПКИ НА ЧАС ПРИ ПО-ГОЛЯМО ТЕГЛО. СЛЕДЕТЕ ВНИМАТЕЛНО СЪСТОЯНИЕТО И ПРИ НОРМАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗАТА ОТ 2 КАПКИ НА ЧАС ЗА ДЕТЕ.

  Може и да решите „Това е прекалено сложно – ще ида на лекар”. Лекарите обаче нямат нищо, което да е дори приблизително толкова мощно, колкото ММС! Дори нямат нищо, което да побеждава вирусите. Ако заложите на лекарите, наистина рискувате живота си. В болнаца ще ви сложат на легло и дихателен апарат, но така няма да се надвие вирусът. Дихателният апарат може да поддържа живота ви по-дълго, но не и да се справи с болестта.

  И още нещо, съществува и ММС2, който е толкова мощен, колкото и 1, и когато ги изпробвате заедно, ефектът е много по-добър, отколкото на всеки поотделно. Това вече е доказано. Можете да си поръчате капсули ММС2 в шишенце, готови за употреба.

  Ако имате сериозни проблеми със свински грип или някоя друга болест, трябва да минете и на ММС2, който може да се справи със свинския грип дори и самостоятелно.

  Главната цел на тези създадени от човека вирусни инфекции и болести е да постави милиони хора в нуждата от лекарства против грип. Не става дума за самата болест, а за лекарствата, които искат хората да вземат. Тези лекарства носят милиарди на производителите, докато вие ще боледувате с години, така че да им носите още милиарди. Накрая ще умрете години по-рано отколкото иначе би трябвало, което ще донесе на заинтересованите още повече пари от неплатените пенсии. Тези лекарства за грип съдържат живак, алуминий и формалдехид, както и една отрова, по-опасна и от живака – скуален. Проверете в търсачките какво означава това. Тези отрови остават в организма за постоянно и нанасят дългосрочни вреди – по-лоши от синдрома на Войната в Залива, който парализира и спира подвижността, и за който не е известно лечение.

  От години насам лекувам хората по света. По цялата земя има стотици болести, създадени в лаборатории. Това не може да се скрие добре. Винаги става известно. СПИН-ът е създаден в Щатска лаборатория. И още дузини други, също толкова опасни, са създадени по този начин. Някои са по-страшни от други. Наложително е хората по света и в САЩ да извадят главите си от пясъка и да се изправят срещу ставащото. Стотици от тези болести ги е вямало преди около 150 години. Тук са описани 150 болести. За повечето от тях не се е чувало преди последните няколко години. Бъдете умни – пазете се. Предпазливост не е излишна. Избягвайте противогрипни ваксини на всяка цена!

  Джим Хъмбъл

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.