mms-logo
Протокол 3000

Протокол 3000

2017-05-22

 • Третирането чрез ММС и ДМСО описано по-долу, е ускорена техника, която изтласква ММС в кръвната плазма!

  Протокол 3000 се използва, за да се позволи ММС-ът заедно с ДМСО, да се абсорбират през кожата, да проникнат в тумора чрез кръвната плазма и дори да проникнат в костта.

  Целта при животозастрашаващи ситуации е да получим бързо, циркулиращ в кръвта ММС, докато се опитваме да останем под нивото на гадене. Един от начините да се постигне това е, чрез добавянето на ДМСО към активиран ММС, така че да може да действа като превозвач, за пренасяне на ММС директно през кожата и мускулите и по този начин в кръвта. Опитът и тестовете са доказали, че ДМСО се транспортира директно до всеки рак в тялото и след това прониква в раковите клетки. Това не е спекулация. Доказано е чрез тестове. Теорията е, че когато ДМСО пренася ММС, той го отвежда в раковите клетки, като по този начин убива вируса, който прави клетките ракови.

  ПРОТОКОЛ 3000 – приложение на ММС1 върху кожата ежечасно, като всеки път се впръсква или нанася внимателно пласт ДМСО върху ММС-а. Следвайте указаната процедура:

  Пригответе шише за впръскване на ММС1 с 10 капки от субстанцията на 30мл. вода. Изчакайте 20 секунди преди да напълните шишето с вода. Такова шише може да се използва през целия ден, стига да не влиза въздух в разтвора през горната му част.

  Пригответе шише с пръскачка за ДМСО и го разредете до 70% с вода (може чешмяна, но за по-сигурно е най-добре дестилирана, тъй като от нея нищо вредно няма да проникне в кожата). Може да използвате това шише многократно, стига след всяка употреба да почиствате накрайника на пръскачката, като го потапяте в чиста вода и направите няколко впръсквания (за да не се втвърдява пластмасата и да не се разяжда накрайника от субстанцията).

  Повтаряйте процедурата всеки час, като редувате първо ръцете една след друга, после краката, корема – и така в продължение на 8-10 часа (първо напръсквате едната ръка с ММС, веднага след това – с ДМСО, като внимателно го намазвате по кожата на ръката, без да използвате хирургически гумени ръкавици, тъй като гумата се топи от ДМСО и може да проникне в кожата).

  Ако ДМСО е кристализирал, поставете го близо до радиатор или друг уред за отопление (но не и на пряк огън) и до няколко часа отново ще се втечни!

  ПРИЛАГАЙТЕ ТАЗИ ПРОЦЕДУРА САМО 3 ДНИ СЕДМИЧНО И ПОЧИВАЙТЕ 4 ДНИ, ЗА ДА МОЖЕ КОЖАТА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ. СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ МОЖЕ ДА ОПИТАТЕ 4 ДНИ СЕДМИЧНО И ПОЧИВКА ОТ 3 ДНИ.

  ПРОБЛЕМИ: Ако кожата се раздразва, разредете ММС и ДМСО наполовина с вода. Не го правете, ако не е необходимо. След като впръскате и разнесете ДМСО върху пласта ММС, оставете течността да проникне в кожата. Това става за по-малко от половин час. Не го изтривайте, то само ще попие.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА АЛЕРГИИ

  Много малко хора са алергични към ДМСО или имат много слаб черен дроб и могат да изпитат значителни проблеми с него. За да тествате дали сте алергични към ДМСО или не, направете този тест:

  – Внимателно измийте и подсушете ръката си.

  – Капнете 1 капка ДМСО върху ръката си и го втрийте.

  – Дайте му 15 минути да се абсорбира и след това изчакайте няколко часа.

  Ако няма болка в областта на черният дроб, вероятно е безопасно за вас да използвате ДМСО, какъвто ще е случая с 99 от 100 души. Въпреки това, за да е безопасно, изчакайте 24 часа, за да се уверите че нямате реакция към ДМСО.

  Използвайте този протокол (3000) с протоколи 1000 и 2000 или самостоятелно, но в такъв случай спазвайте протокол 1000 или 2000 през почивните дни.

  ЗАПОМНЕТЕ – при спазването на указанията за ММС, не използвайте доза, с която да влошите състоянието си. Не си докарвайте повръщане, гадене, диария или други неразположения. Използвайте колкото ви е нужно, без да се стига до подобни ефекти.

  ПОВРЪЩАНЕТО ИЛИ РАЗСТРОЙСТВОТО ОТНЕМАТ ОТ ЕНЕРГИЯТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ТОВА ЩЕ ЗАБАВИ ПРОЦЕСА. Ако се почувствате зле, намалете дозата, но не спирайте, освен ако не се влошите твърде много – в такъв случай спрете, докато временното неразположение си отиде, след което продължете с ММС-а.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.