mms-logo
Протокол 2000 – ЦДС

Протокол 2000 – ЦДС

2017-06-09

 • Протокол 2000 – се отнася до рак и други животозастрашаващи заболявания.

  В основата е, да се приема такава доза пречистена с хлорен диоксид вода (ЦДС) на час, при която да не се изпитват неразположения (тук не влизат лечебните кризи!). Това се прави в продължение на 10 часа (може да се стигне и до 15 часа) на ден, на всеки час, 3 седмици или до пълно възстановяване. Може да се започне от 0.5мл.ЦДС на час и постепенно да се увеличава с 0.5мл. на доза. Максималната доза по този протокол може да достигне (и дори е препоръчително, ако организмът го позволява) до 3 милилитра на доза, 10-12-15 пъти на ден.

  Примерна схема:

  9ч. – ЦДС, 9.30ч. – капсула, 10ч. – ЦДС, 11.00ч. – ЦДС, 11.30 – капсула и т.н. Може да се започне и с капсулите. Въпрос на предпочитание. Продължава се така, докато не се изпълнят 10-те дози ЦДС на всеки час и 5-те дози ММС2 през два часа!

  Приготвяне на 10 часова доза ЦДС:

  1-ви ден: Разреждаме 5мл. ЦДС в 700мл. вода. Отпиваме по 1/10 част от количеството на всеки час. Добавяме по 2 капки ДМСО към всяка доза поотделно, непосредствено преди да я изпием!

  2-ри ден: 10мл. ЦДС в 1л. вода. Добавяме по 4 капки ДМСО, към всяка доза.

  3-ти ден: 15мл. ЦДС в 1.5л. вода. Добавяме по 6 капки ДМСО, към всяка доза.

  4-ти ден: 20мл. ЦДС в 1.5л. вода. Добавяме по 8 капки ДМСО, към всяка доза.

  5-ти ден: 25мл. ЦДС в 2л. вода. Добавяме по 10 капки ДМСО, към всяка доза.

  6-ти ден: 30мл. ЦДС в 2л. вода. Добавяме по 12 капки ДМСО, към всяка доза.

  Дозата от 6-ти ден е максималната и достигнем ли я, не увеличаваме повече. Ако имаме някакви неразположения, намаляваме дозата колкото е необходимо.

  Капките ДМСО не се слагат към предварително в приготвения разтвор на ЦДС, а се прибавят (в чашката) непосредствено преди всяка доза ЦДС. Ако ДМСО е кристализирал, оставете го на стайна температура за няколко часа или го поставете в купичка с топла вода, за да се разтопи.

  След 3 дни трябва да прибавите ММС2

  1-ви ден – Изпийте 1 капсула ММС2, когато желаете.

  2-ри ден – Изпийте 1 капсула ММС2 преди обяд и още 1 капсула следобяд.

  3-ти ден – 3 капсули през 3 часа. (по 1 капсула, през 3 часа, 3 пъти на ден)

  4-ти ден – 4 капсули през 2 часа. (по 1 капсула през 2 часа, 4 пъти на ден)

  5-ти ден – 5 капсули през 2 часа. (по 1 капсула през 2 часа, 5 пъти на ден)

  След достигането на максималната доза, оставате на нея. Всяка капсула ММС2 се приема с поне 250мл. вода. При стомашно неразположение, да се пие повече вода. Добре е капсулите да се приемат след храна.

  Препоръчително е едновременно с протокол 2000, да се приложи и протокола за клизми с ЦДС!

  * ЦДС, задължително се съхранява в хладилник и защитен от пряка слънчева светлина!

  * Трайност – минимум 6 месеца, при правилно съхранение (Колкото по-малко въздух оставяте в бутилката, толкова по-дълго разтворът ще се съхрани).

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.