mms-logo
Протокол 2000

Протокол 2000

2017-05-22

 • ПРОТОКОЛ 2000 се отнася до животозастрашаващите заболявания.

  В основата на протокол 2000, е да се вземат толкова капки действащ ММС на час, колкото може да приеме човек, без да се почувства по-зле или да получи неразположения като разстройство. Това да се прави в продължение на 10 часа на ден, 3 седмици, или до пълно възстановяване. Добре е да се започне само с 1 капка на час и бързо да се увеличи дозата до толкова, колкото е възможно, пак без какъвто и да било дискомфорт. Всички капки трябва да се активират по описания начин. Моля, приемете го сериозно и не влошавайте повече сегашното си състояние! Вземайте колкото ви понася, но дозирайте внимателно и увеличавайте постепенно. Влошаване на настоящото състояние извлича енергията и забавя оздравителния процес.

  Активиране на ММС:

  Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина, към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.

  Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясноизцедените сокове.

  Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото, стига да държите съда плътно затворен.

  Ето как може да носите със себе си 10 часовата доза, вместо да се налага да я активирате всеки час.

  Вземете еднолитрова бутилка, разграфете я на 10 равни части. Разбъркайте 30 капки ММС с 30 капки 50% лимонена к-на. Разбърквайте около 20 секунди. Напълнете бутилката с вода и ще имате 3 капки действащ ММС на всяка линия, за всеки час.

  ЗАБЕЛЕЖКА: Тази бутилка действащ ММС издържа до 5 дни в хладилник. Установено е, че ако не влиза в контакт с патогени, хлорния диоксид не изчезва.

  Внимание:

  Това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, взайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество.Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред води до по-бавно възстановяване. В същото време опитайте постепенно да увеличавате количеството на дозата, която може да достигне и до 10 капки на час, ако организмът ви позволява това. ПРИЕМА СЕ ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

  След 3 дни трябва да прибавите ММС2. Взема се под формата на една капсула през час (по една на всеки 2 часа). ЗАПОЧНЕТЕ обаче с ¼ капсула първия ден, минете на половин през втория, и оттам нататък – на една цяла. Така ще стигнете до 5 капсули дневно. Първият ден, разтворете капсулата и изсипвайте по 1/4 от съдържанието й. На следващия ден – по половин.

  Този протокол е за всички видове рак и животозастрашаващи болести, независимо какви, включително Алцхаймер.

  ММС2 е калциев хипохлорит на прах, под формата на малки желатинови капсули. Да не се използва натриев хипохлорит. CaCl(ClO) се преобразува в хипохлорна киселина, разтворен във вода. Обратно на очакваното, в този химикал не се съдържа хлор, независимо какво пише на етикета. Хипохлорната киселина се използва от организма за унищожаване на патогени.

  Подобрения към Протокол 1000 и 2000!

  1) Използвайте 1 капка ДМСО, за всяка капка ММС. Добавете ДМСО, само след като реакцията на ММС и лимонената киселина е завършила (това са 20сек., ако използвате 50%-ов разтвор на лим. к-на). Разбира се, винаги разбърквайте сместа с леко поклащане на чашката. След това, прибавете водата.

  2) Второто подобрение идва, защото ние правим първото подобрение. Прибавянето на капките ДМСО, подобрява вкусът и прави приема по-лесен.

  Предварително приготвяне на 10 часова доза, с добавяне на ДМСО!

  Смесете в 1л. бутилка (може и 500мл.) 30 капки ММС с 30 капки 50% лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Прибавете водата или сока. Сега вече, прибавете и същият брой капки ДМСО. Добавен по този начин, той няма да реагира и неутрализира хлорния диоксид.

  Ако ДМСО е кристализирал, поставете го близо до радиатор или друг уред за отопление (но не и на пряк огън) и до няколко часа отново ще се втечни!

  Актуализация към протокола за подобряване на вкуса на ММС!

  В бутилка от 1 литър, активирайте 24 капки ММС, с 24 капки 50%-ов разтвор на лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Напълнете бутилката с дестилирана вода (може изворна или минерална). Добавете 1/8 чаена лъжичка хлебна сода към сместа и разбъркайте добре. Това е pH (5.2 pH), който се абсорбира от тялото най-добре, с минимални странични ефекти.

  Ако вкусът все още е неприятен, тогава добавете 1 капка ментово масло, на всеки 100-120мл. от разтвора, преди да изпиете дозата. Сместа ще се запази за около месец. При този вариант, е много по-добре да приготвите наведнъж целият разтвор, отколкото да се правят отделни дози. Оптималното pH е 5.2, но диапазонът от 5.0 – 5.5 трябва да е приемлив.

  * Вместимостта (обемът) на „усреднена“ чаена лъжичка е 5мл. 1/8 чаена лъжичка е около 0.625мл.

  * Ако дозата ви е по-голяма, просто преизчислете количествата, като запазите съотношението!

  *НОВО* ПРИЕМ НА ММС В КАПСУЛИ

  При този начин на прием не се усещат вкуса и мириса на ММС, а те са проблем за доста хора. В таблицата е описано от кое по колко капки се слагат. Активацията на ММС е по стандартният начин, но количеството на водата е колкото разтворът да се стабилизира. При гълтането на капсулата пием още поне по 100мл. вода, за да има капсулата в какво да се разтвори.

  Единственото което трябва да направим, е да си активираме дневната доза в малкото шишенце (предоставя се в комплекта) и на всеки час да си пълним, затваряме и изпиваме капсулката (ако е по протокол 2000, капсулите може да са 2 или 3). Носим с нас само 20мл. шишенце и 8 капсули. Опитайте и ще видите, че това е едно ново ниво на прием на ММС.

  Важно: Никога не активирайте ММС в капсулата. Така газът се генерира в нея и при поглъщане може да се взриви в гърлото. Активирайте ММС предварително, в специално подготвеното за това шишенце, което се предлага в комплект с капсулите.

  ЦДС – Новият ММС1 – Инструкции

  .5мл. ЦДС се развнява на доза от 3 капки ММС. Отмерете нужното количество и разредете с вода (количеството е по желание). Добавете 2-3 капки ДМСО. Ако дозата ви е 1мл., прибавете 4-6 капки от него.

  Приготвяне на 10 часова доза ЦДС

  Отмерете 10мл.(ако дозата ви е 1мл.) ЦДС и долейте с 1л. вода (ако ви дразни на гърлото, разредете с още вода). Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. Ако ви е възможно, увеличете дозите на 12-15 на ден. При този протокол, можете постепенно да увеличите и дозата ЦДС до 2-3мл. на прием (като увеличавате пропорционално и водата). Следвайте правилото – ако ви става лошо, намаляте дозата.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.