mms-logo
Протокол 1000 – ЦДС

Протокол 1000 – ЦДС

2017-06-09

 • В основата е да се приема 0.5мл. ЦДС на всеки час, в продължение на 8 часа дневно, 3 седмици.

  Дозата се определя най-вече, от степента на сериозност на заболяването. При сериозни оплаквания, може да се започне и с 1/4 мл. ЦДС и после дозата да се увеличи.

  Ако ЦДС се приема само за профилактично пречистване, 3 седмици се считат за достатъчни. При наличие на конкретно заболяване, приемът на ЦДС продължава неограничено дълго време. След това се прeминава на профилактична доза от 1мл. ЦДС в 100мл. вода, веднъж на ден или през ден, най-добре вечер преди лягане.

  Приготвяне на 8 часова доза ЦДС:

  Отмерете 4мл. ЦДС и ги прибавете към 500-700мл. вода. Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. Съхранявайте бутилката с целодневната доза, далеч от пряка слънчева светлина. Преди отпиване, разклатете за да се „обере“ излезлият от водата газ.

  Приготвяне на 1 доза ЦДС с ДМСО:

  Отмерете 0,5мл. ЦДС и го добавете към 100мл. вода (може и по-малко, стига да не ви драска на гърлото). Добавете 3 капки ДМСО. Ако дозата ви е 1мл., прибавете 6 капки от него.

  * ЦДС задължително се съхранява в хладилник и защитен от слънчева светлина!

  * Как да отмерим дозата ЦДС?

  Пъхнете края на спринцовката в дупката на уплътнението под капачката, наклонете леко бутилката и изтеглете нужното количество ЦДС.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.