mms-logo
Протокол 1000

Протокол 1000

2017-05-22

 • ПРОТОКОЛ 1000 – в основата е да се вземат 3 капки активиран ММС всеки час, в продължение на 8 часа дневно, 3 седмици.

  Много хора обаче, не могат да вземат от началото толкова много и трябва да започнат с 2 или дори само 1 капка на час. Дозата се определя най-вече, от степента на сериозност на заболяването. При сериозни оплаквания, да се започне с 1 капка на час, или дори 1/2 капка; после да се увеличи дозата, ако чувствате че можете. Правилото е, ако капките ви карат да се чувствате по-зле – вземете по-малко, а ако състоянието ви се подобрява – увеличете съвсем малко следващата доза, но никога до повече от 3 капки на час.

  Активиране на ММС: Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина, към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.

  Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясно изцедените сокове.

  Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото.

  Приготвяне на 8 часова целодневна доза ММС:

  Вземете еднолитрова бутилка (може и 500мл.) и я разграфете на 8 равни части.

  1ден –Активирайте 8 капки ММС с 8 капки 4% Солна киселина или 50% Лимонена киселина. Разбъркайте чрез разклащане 60 секунди (с Лим. к-на се чака 20сек. за активация) и след това прибавете и водата.

  2 ден – Само ако при доза от 8 капки не сте имали неразположение!Активирайте 16 капки ММС с 16 капки 4% Солна или 50% Лимонена киселина.

  3 ден – Само ако при доза от 16 капки не сте имали неразположение!Активирайте 24 капки ММС с 24 капки 4% Солна или 50% Лимонена киселина.

  Ако сте имали каквото и да е неразположение, намалявате дозата колкото е необходимо (ако трябва и до ¼ капка на час) и стоите на нея колкото време е необходимо. Едва когато се чувствате добре на по-ниската доза, може да я увеличите!

  ВАЖНО: Дозата се определя най-вече, от степента на сериозност на заболяването. При сериозни оплаквания, да се започне с 1 капка на час, или дори 1/2 капка. На следващият ден може да се увеличи дозата, ако чувствате че можете. Правилото е, ако капките ви карат да се чувствате по-зле – вземете по-малко, а ако състоянието ви се подобрява – увеличете съвсем малко , но не повече от 3 капки на час (важи само за протокол 1000).

  Внимание:

  това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, вземайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество. Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред, води до по-бавно възстановяване. В същото време, опитайте постепенно да увеличавате количеството, докато стигнете до 3 капки на час, но не повече. ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

  Ето как може да носите със себе си 8 часовата доза, вместо да се налага да я активирате всеки час.

  Вземете еднолитрова (1 литър) бутилка, разграфете я на 8 равни части. Разбъркайте 24 капки ММС с 24 капки 50% лимонена к-на. Разбърквайте около 20 секунди. Напълнете бутилката с вода и ще имате 3 капки действащ ММС на всяка линия, за всеки час.

  ЗАБЕЛЕЖКА: Тази бутилка действащ ММС издържа до 5 дни в хладилник. Установено е, че ако не влиза в контакт с патогени, хлорния диоксид не изчезва.

  Подобрения към Протокол 1000 и 2000!

  1) Използвайте 1 капка ДМСО, за всяка капка ММС. Добавете ДМСО, само след като реакцията на ММС и лимонената киселина е завършила (това са 20сек., ако използвате 50%-ов разтвор на лим. к-на). Дайте на сместа 3 минути да зъвърши, след добавянето на ДМСО. Разбира се, винаги разбърквайте сместа с леко поклащане на чашката. След това, прибавете водата или сока.

  2) Второто подобрение идва, защото ние правим първото подобрение. Прибавянето на капките ДМСО, подобрява вкусът и прави приема по-лесен.

  В случай, че вирусът е много упорит (каквито са изкуствените вируси, създадени в лаборатория и пръскани от самолети), увеличете първо часовете на прием от 8, на 12-15. След това, може да увеличите броят капки от 3, на 4-5 на доза. Но, дайте приоритет на броя часове!

  Предварително приготвяне на 8 часова доза, с добавяне на ДМСО!

  Смесете в 1л. бутилка (може и 500мл.) 24 капки ММС с 24 капки 50% лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Прибавете водата или сока. Сега вече, прибавете и същият брой капки ДМСО. Добавен по този начин, той няма да реагира и неутрализира хлорния диоксид.

  Ако ДМСО е кристализирал, поставете го близо до радиатор или друг уред за отопление (но не и на пряк огън) и до няколко часа отново ще се втечни!

  Актуализация към протокола за подобряване на вкуса на ММС!

  В бутилка от 1 литър, активирайте 24 капки ММС, с 24 капки 50%-ов разтвор на лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Напълнете бутилката с дестилирана вода (може изворна или минерална). Добавете 1/8 чаена лъжичка хлебна сода към сместа и разбъркайте добре. Това е pH (5.2 pH), който се абсорбира от тялото най-добре, с минимални странични ефекти.

  Ако вкусът все още е неприятен, тогава добавете 1 капка ментово масло, на всеки 100-120мл. от разтвора, преди да изпиете дозата. Сместа ще се запази за около месец. При този вариант, е много по-добре да приготвите наведнъж целият разтвор, отколкото да се правят отделни дози. Оптималното pH е 5.2, но диапазонът от 5.0 – 5.5 трябва да е приемлив.

  * Вместимостта (обемът) на „усреднена“ чаена лъжичка е 5мл. 1/8 чаена лъжичка е около 0.625мл.

  *НОВО* ПРИЕМ НА ММС В КАПСУЛИ

  При този начин на прием не се усещат вкуса и мириса на ММС, а те са проблем за доста хора. В таблицата е описано от кое по колко капки се слагат. Активацията на ММС е по стандартният начин, но количеството на водата е колкото разтворът да се стабилизира. При гълтането на капсулата пием още поне по 100мл. вода, за да има капсулата в какво да се разтвори.

  Единственото което трябва да направим, е да си активираме дневната доза в малкото шишенце (предоставя се в комплекта) и на всеки час да си пълним, затваряме и изпиваме капсулката (ако е по протокол 2000, капсулите може да са 2 или 3). Носим с нас само 20мл. шишенце и 8 капсули. Опитайте и ще видите, че това е едно ново ниво на прием на ММС.

  Важно: Никога не активирайте ММС в капсулата. Така газът се генерира в нея и при поглъщане може да се взриви в гърлото. Активирайте ММС предварително, в специално подготвеното за това шишенце, което се предлага в комплект с капсулите.

  ЦДС – Новият ММС1 – Инструкции

  0.5мл. ЦДС (при концентрация 6000 ppm) се равнява на доза от 3 капки ММС. Отмерете нужното количество и разредете с вода (количеството е по желание). Добавете 3 капки ДМСО. Ако дозата ви е 0.5мл., прибавете 3 капки от него.

  Приготвяне на 8 часова доза ЦДС

  Отмерете 4мл. ЦДС (ако дозата ви е 0.5мл.) и долейте с 1 литър вода (ако ви драска на гърлото, разредете с още вода). Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. По възможност, съхранявайте бутилката ЦДС (концентрата, а не шишето с целодневната доза) в хладилник. При този протокол не е задължително, но ако се наложи (например – в случай на остър грип), можете да увеличите дозировката но 1-2мл. на доза.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.