mms-logo
Протокол Клара – 6 и 6

Протокол Клара – 6 и 6

2017-05-22

 • Този протокол е за хора с болки, грипни състояния, простуди, пневмонии, или други болести, които по принцип не се смятат за нелечими, както и за остри физически оплаквания (от известно време). При тежко болни хора на легло, да се използва „Стандартния метод” (1 капка ММС, 1 капка лимонена к-на 50%-ов разтвор или 1 капка солна к-на 4%-ов разтвор), като се започне със съвсем малка доза. Вижте протокол 1000.

  Нарекох този нов протокол на името на Клара, защото тя бе първият човек, който действително го приложи стриктно. Може и да сте чели последната глава на второто издание на книгата ми „Магическият Минерален Разтвор на 21-ви век” (The Miracle Mineral Сolution of the 21st Century), налична тук: КНИГА. Може би си спомняте, че са описани доста успешни случая на излекувани от Клара хора в домашни условия. Тъй като имам офис под наем от нея и майка й, съм виждал дори доста повече хора да идват при тях.

  Вечерта на 14-ти декември, 2007-ма, дама на 65-годишна възраст и съпруга й идват да си купят ММС и Клара им дава доза от 6 капки, казва им да изчакат един час, след което им помага да си забъркат следващата доза, за да е сигурна, че ще я направят и вземат както трябва. След това ги кара да изчакат още няколко минути (до час), преди да си тръгнат.

  Дясната ръка и крак на възрастната жена са напълно парализирани. Тя се придвижва с бастун, но не може да се подпира на него, затова мъжът й я подкрепя. Да стигне до вратата е подвиг за нея. Клара смесва доза от 6 капки ММС с 30 капки лимонена к-на за катализатор, изчаква 3 минути, както винаги, след което добавя половин чаша вода и дава на дамата да я изпие. Тя повдига чашата с лявата си ръка, с известно затруднение, тъй като и ишиасът я мъчи.

  След 40 минути започва да усеща облекчение от болката в гърба и изтръпване в ръката. След час успява да размърда леко някои от пръстите. Клара й дава още една доза от 6 капки. Докато чакаме да мине втория час, Клара ме вика да дойда в офиса – жената вече движи ръката си. Вече свободно я мърда, събула е и обувката си и движи пръстите на крака си – дори движи целия си крак, всички мускули, по-добре от повечето ми познати!

  На излизане жената още използва бастуна, но вече няма нужда съпругът й да помага, а болката в гърба й я няма. Вижда се, че след няколко дни ще може да ходи и без бастун. Това не е необичайно – такива случаи се наблюдават постоянно.

  Затова този протокол е наречен „Протокол Клара – 6 и 6”. Просто е – отнася се до повечето проблеми от сорта на грип, настинка, пневмония и остри или хронични болезнени състояния, както и други обичайни неразположения.

  Стъпка №1

  Налейте 6 капки ММС в чаша и добавете 6 капки 50%-ов разтвор на лимонена киселина (30 капки, ако е 10%-ов разтвор) или 30 капки лимонов сок, или сок от лайм. Разклатете чашата, за да се смесят добре и изчакайте 20 сек.(три минути, ако е 10% разтвор или лимонов сок). Не е страшно и ако стане по-дълго, в случай че излезете и я забравите за малко. Десет-петнайсет минути също е добре, разтворът остава също толкова силен. Добавете горе-долу половин чаша вода (или сок без добавен витамин С – ябълков, гроздов, ананасов или боровинков) и изпийте.

  Стъпка №2

  Изчакайте един час и повторете процедурата от първа стъпка. Обикновено се усеща облекчение около два часа след първата доза, особено ако смело се продължи с втора. Разбира се, няма гаранции. Ако човек не почувства подобрение, да мине на „7 и 7” – тоест, доза от 7 капки и след един час, отново. Постепенно могат да се увеличават.

  Да се вземат така – по две дози – два пъти дневно, сутрин и вечер/следобед. Добре е да се вземат един час след ядене.

  Все пак няма гаранции. Човек трябва да продължи с дозата от 7 капки и след час още толкова, но само ако не му става зле от 6 капки (не е имало гадене повече от 10 минути, или повръщане или разстройство). В случай на неразположение, не бива да се увеличава дозата на 7 капки, а да се продължи със схемата „6 и 6”. Да се прилага, докато може да се понася без неразположения, и чак тогава да се приложи „7 и 7”, по гореописаната схема.

  Когато грипът изчезне, човек може да увеличи дозата на 15 и 15, или да погледне Стандартния протокол даден по-горе, и да увеличи бързо (но разумно) на 15 капки – един, а после два или три пъти на ден, в продължение на седмица, както е обяснено по-долу.

  Обичайният брой капки, който би трябвало да се взема обикновено е 15, два или три пъти дневно (за деца по-малко – дозата е 3 капки на 11 ,4 кг тегло). Петнайсет капки е средната доза, два пъти дневно, за възрастен човек с тегло 68 кг или по-малко, и 15 три пъти дневно, за хора над това тегло. Дозата е приблизителна. Всеки трябва да прецени сам как се чувства и, съответно, колко да вземе.

  Тази доза, понесена добре, показва, че в организма няма патогенни микроорганизми или тежки метали. Когато човек е успял да стигне дозата и да я задържи около седмица, вече може да се върне на профилактично ниво от 6 капки два пъти седмично.

  Разбира се, целта на занятието е да не се разболяваме. Затова, да се поддържа тази профилактична доза. Ако усетите симптоми на грип, приложете схемата на Клара „6 и 6”, както бе описано горе. Грипът ще ви отмине за не повече от 12 до 24 часа, обикновено за по-малко от 6 часа след втората доза. Но в никакъв случай не давайте шанс на грипа! Най-добрият начин да се справите с него е да пиете 2-3 капки на час, през целия ден, до пълно възстановяване. Шестте капки, два пъти седмично, поддържат имунната система силна, а паразитите – слаби. Сигурно си спомняте от училище, че в организма винаги има паразити. Профилактичната доза им пречи да ви навредят.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.