mms-logo
Протокол за Клизми – ЦДС

Протокол за Клизми – ЦДС

2017-06-09

  • Обикновено се използва същата доза, която приемаме през устата.

    Започва се от 0.5мл. ЦДС, които се разтварят във водата за клизмата. Количеството е по желание, но с по-малко вода е по-ефективна. Ако няма неразположения, на всяка следваща процедура можем да увеличаваме количеството ЦДС с 0.5мл. Можем да достигнем до 3-4мл. ЦДС на доза. При нужда, може да се прилага на всеки час.

    Ако разполагате с ДМСО, може да добавяте от него по 3 капки, за всеки 0.5мл. ЦДС.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.