mms-logo
Поддръжка

Поддръжка

2017-05-22

 • Много хора не разбират колко е важно да се взимат профилактични дози MMS всеки ден или поне 2 пъти седмично. Повечето хора, които се интересуват от пречистване на тялото, вече са наясно, че появилите се нови болести през последните 50 години не са естествени болести.

  Природата не е измислила никакви нови болести, всички те са сътворени от човека. Става дума за HIV/СПИН, Лаймската болест, Моргелоновия синдром, Хепатит С, и цял куп други болести, с които днес се сблъсква човешката раса. Милиони хора постоянно страдат и умират от създадените от човека болести.

  Някои от тези болести се пренасят при личен контакт или при секс, докато други се пренасят с помощта на все още неизяснени механизми. Специално лаймската болест и моргелоновия синдром се пренасят по напълно необясним начин. Наистина, кърлежите са сред източниците на лаймската болест, но съм разговарял с много хора, болни от лаймска болест, които никога не са се доближавали до кърлеж.

  А хиляди са болните от Моргелановия синдром, които нямат никаква представа как са се разболели. А знаете ли, че лекарите дори не могат да ви кажат откъде се е взел ракът? Те са на мнение, че няма как да се заразите с рак, а всички онези, които са твърдели, че ракът се причинява от микроорганизъм, са били или убити или преследвани до смърт и вкарвани в затвора.

  След това идва грипът. Всяка година хиляди млади и възрастни умират от грип. Мисълта ми е, че съществува огромен брой болести навсякъде около вас и всеки е изложен на риск.

  Профилактичните дози MMS могат да намалят този риск до голяма степен, вероятно чак до 95%. MMS подсилва имунната система като й осигурява химическото вещество, което й е необходимо за да убие различните патогени.

  Това, което аз(Джим Хъмбъл)препоръчвам е, всеки първо да премине Протокол 1000, защото това е най-добрият метод за пречистване на тялото. MMS убива патогените и окислява тежките метали, като по този начин ги премахва от тялото ви и го изчиства от отровите. Този процес е съвсем различен от това да се мъчите да отмиете отровите от тялото си с различни течности и хранителни добавки. Много от тези процедури за пречистване наистина са много ефективни, но MMS е още по-ефективен от тях. MMS разрушава отровите и тежките метали вместо да ги отмива или хелатира.

  Процедурата е много проста, след като приключите Протокол 1000 (за 21 дена или малко по-бързо), почнете да приемате по 6 капки MMS всеки ден. Това ще намали интензитета на всеки грип или настинка около 10 пъти и ще ви предпази напълно от рак и от много други животозастрашаващи болести. Грип или настинка може да се появи на психосоматична основа и може да продължат до няколко дена, независимо от вземането на предпазни мерки. При появата на такъв, винаги започвайте прием на Протокол 1000, тъй като психосоматичният грип ви прави 100 пъти по-податливи към вирусите на истинския грип. Продължете приема на Протокол 1000 до изчезване на всички симптоми.

  Профилактичната доза за възрастни над 60 години е 6 капки дневно, приети сутрин или вечер. И помнете, никакво кафе, шоколад, газирани напитки, портокалов сок, или друг вид сок с добавен витамин C или аскорбинова киселина в рамките на 1 цял час след приема на профилактичната доза.

  Профилактичната доза за по-млад човек може да бъде 2 пъти седмично, по 4 до 6 капки. Това ще поддържа имунната ви система работеща с максимална ефективност. Успех.

  Джим Хъмбъл.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.