mms-logo
ММС в Найлонова Торба

ММС в Найлонова Торба

2017-05-22

 • Може и да ви прозвучи смешно, но ако нямате възможност за поемане на ММС през устата и храносмилателната система (поради нараняване, или друга причина), има и друг начин да се вкара субстанцията в организма.

  Вземете две големи торби за боклук и съединете отворите им. Такива торби има в супермаркетите по целия свят. Горе-долу един размер са. Магазините обикновено продават най-големите възможни такива.

  Сложете две такива торби на пода с отворите един срещу друг. Опаковайте ги една в друга, така че да няма процепи. Обърнете ги наопаки и гледайте да са съвсем плътно затворени. Отрежете края на една от торбите, така че да се получи една голяма торба, дълга около 180 см. След това, за самата процедура ви трябват маса и стол. За ММС-а ви трябва купа. Сложете купата на масата, близо до стола, вземете малко количество ММС и лимонена киселина. По-добре ползвайте 50%-ова, тъй като тя освобождава хлорния диоксид по-бързо от 10%-ов разтвор. Дръжте и часовник наблизо, за да засичате времето.

  Когато сте готови, свалете по-голямата част от дрехите си, седнете на стола и стъпете в торбата. Издърпайте я нагоре, поне до височината на кръста. Едва тогава забъркайте ММС-а в купата. Първия път използвайте 5 капки ММС и 5 – лимонена киселина. Смесете ги в купата и веднага я сложете в торбата, долу до краката си.

  Не чакайте да минава време след като сте приготвили сместа, а веднага я пуснете в краката си, издърпайте торбата нагоре, до височината на врата, и се увийте плътно. Засечете времето съвсем точно и останете така 10 минути. Ако имате дрехи по себе си, може да се повредят. Ще се изпотите обилно, освен ако не сте навън през зимата.

  Правете това няколко (или повече) пъти на ден. Ползвайте 5 до 40 капки ММС. Не започвайте с 40 капки, а постепенно увеличавайте дозата. Може да сте на протокол 1000 или 2000 докато прилагате тази процедура, въпреки че не е наложително. Не е проблем да правите това като допълнение към някой от другите протоколи, но внимавайте да не ви прилошее. Това пречи на възстановяването или го забавя значително.

  * Предотвратяване на зараза

  За да не прихванете заразна болест от хората, с които живеете (или в болница), пригответе доза от 6 до 10 капки ММС в чаша, но без да добавяте вода. Сложете чашата на нощно шкафче или маса на около метър от леглото си. Ще ви пази от заразата през нощта. Подновявайте ММС-а на всеки 6 часа.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.