mms-logo
Клизменият Метод

Клизменият Метод

2017-05-22

 • Клизмите с ММС могат да бъдат точно толкова ефективни, колкото венозното му инжектиране

  Клизмите с ММС могат да бъдат точно толкова ефективни, колкото венозното му инжектиране , тъй като и по двата начина веществото се изхвърля в кръвната плазма и червените кръвни клетки. Това е становището на някои биолози и учени, които са изучили клизменото приложение. Приемането на ММС през устата по принцип доставя хлорния диоксид до клетките само през стомаха и червата.

  Как да направите това – първо

  Изпразнете червата си с клизма от около 1 л чиста вода. Може да добавите 1 с.л. сол, или половин чаша сок от алое вера, или други субстанции, препоръчвани от нутриционисти, но без кафе. Направете процедурата 2-3 пъти. Въведете течността в червото и я задръжте колкото можете, като движите или масажирате корема си, след което я изхвърлете.

  По-добре е да имате катетър

  По-добре е да имате катетър , но не е задължително. Катетърът представлява гъвкава тръбичка с кръгъл накрайник без остри ръбове, с дължина около 45 см. Човек може внимателно да въведе катетъра в правото черво, така че течността да се вкара на малко повече от 30 см навътре.

  И в двата случая, направете пречистващата клизма с 1 л вода два или три пъти, след което вкарайте ММС-а с малко количество вода (около 100-120 гр.). Използвайте същото количество, което приемате перорално, като следвате същите указания. Както пише и в протокола, увеличете дозата действащ ММС с 1-2 капки всеки път. Правете не повече от 2 клизми дневно. Опитайте да задържите ММС-а, така че стените на чревния тракт да поемат цялото количество. Подхождайте по същия начин, както при оралното приложение – по този начин е по-ефективно. Намалете количеството ММС ако получите разстройство или повдигане. Успех.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.