mms-logo
За Всички Видове Рак

За Всички Видове Рак

2017-05-22

 • Протокол 2000

  Това е интензивен курс, който често помага при рак, независимо от стадия – помагал е и при рак в Четвърти стадий. Най-доброто е, което знаем на този етап, за рак в напреднала форма. Изпробвано е често пъти върху хора в Африка, както и две години в Мексико.

  Следващата стъпка за някои хора е малко по-тежка, но се налага, ако желаете да има резултат. Трябва да вземате капсули ММС2 поне 4 пъти дневно в началото, а после да ги увеличите на 6 или дори повече. Започнете по-бавно, както винаги. ММС2 е хипохлорна киселина – същото вещество, с което човешката имунна система се справя с вредностите.

  Имунната система сама не може да произведе достатъчно количество от него, за да ликвидира рака, но вие ще й помогнете с тези капсули. Тази киселина е съвсем същото, което се използва от имунната система – произведена е от химикала калциев хипохлорит.

  Ако имате съмнения относно тази киселина, проверете в Гугъл – „хипохлорна киселина и имунна система”. Ще ви излязат стотици сайтове в подкрепа на твърдението ни. Само аз обаче предлагам оралното й приложение. Вземам я повече от 4 години, както и стотици хора, на които съм я изпращал.

  В действителност това приложение е напълно логично – само търговците на лекарства биха ви посъветвали да не я вземате, понеже ще ви излекува, докато лекарството няма.

  И така, налага се да вземате две неща, за да третирате рака и ето как трябва да протече това. Трябва да наситите организма си с ММС1 и ММС2 с цел бързото унищожаване на болестта, но не и толкова бързо, че да ви стане по-зле. Бързото убиване на рака може да е опасно за вас, затова давайте постепенно. Трябва да вземате колкото ви понася без гадене или повръщане.

  Действа се равномерно. Увеличавайте дозата до момента на гадене/повръщане или разстройство, или и трите. Спрете приема на ММС1 и 2, докато неразположението отмине и веднага след това започнете пак, но намалете дозите и на двете. Би трябвало да почувствате подобрение (намаляване на болката) много скоро, или при всички случаи няма да има влошаване. Все пак не оставайте дълго на намалената доза. След няколко часа намалена доза, от която не ви става зле, започнете пак бавно да увеличавате. Скоро ще свикнете да намирате баланса.

  В момента, в който усетите, че ви става лошо, намалете дозата или просто не я увеличавайте. Това се отнася и за ММС1 и за ММС2. С второто може да намалите дозировката, като отворите капсулата и изсипете част от съдържанието й. Щом почнете да вземате по цяла капсула, може да увеличавате дозата като просто я вземате по-често. Никога повече от една капсула наведнъж.

  Причината да ви става зле е, че ММС-ът убива раковите клетки и другите патогени по-бързо, отколкото отделителната система може да пречисти организма и изхвърли токсините. Унищожената патология трови организма и така наречената „мръсна кръв” може да предизвика главоболие и гадене. Всякакви други болести, които също са били в тялото и, следователно, са унищожени, също дават подобни ефекти, преди да се изхвърлят.

  Всеки има различна степен на ефикасност на елиминиращата система, както и степен на токсичност, която може да е била първопричината за рака. Така че, не може със сигурност да се каже, дали неразположението ще се усети на втория или на десетия ден. Когато кръвта се пренасити с токсините, трябва да намалите дозите и на ММС1 и на ММС2, за да се очисти. Постепенно прагът на повдигане ще се покачва.

  Имайте предвид, че и ММС1 и 2 са вещества, които човешката имунна система използва от стотици и хиляди години. Не е нещо, измислено от нас. Има хиляди документи за проучвания, които обясняват това и са били известни повече от 50 години, ако не и по-дълго.

  Може би е доста трудно да се допусне, че лекарите не са използвали тези две субстанции за подсилване на имунитета толкова дълго, но е така. Невероятно. Химикалът се нарича калциев хипохлорит. Не използвайте никакви други. Разбира се, би било хубаво, ако можехме да сложим химикали от фармацевтичната индустрия в желатинови капсули, но разполагаме с химикали от басейновата индустрия, чиито производители трябва да поддържат чистотата и качеството им високи, така че да не са опасни за плувците.

  Аз съм проверил качеството на химикалите от плувнобасейновата индустрия и те нямат отровни вещества, всички остатъчни химикали са под нивото, което се предполага, че организмът може да понесе от дозата, която пише да се взема в протоколо ми.

  По мое мнение, както и на хората, които вече съм видял да се възстановяват или поне да се подобряват значително, имате повече от 90% шанс за възстановяване, ако имате рак в Четвърти стадий. Ако опитате с традиционната медицина, според Американската Асоциация по Рак, шансът ви е по-малко от 3%.

  Ако става дума за меланома или рак на кожата, моля, вижте следните страници по отношение на грижа за кожата – Протокол 3000, Грижа за Кожата.

  Ако се касае за някоя от всички 23 000 кожни болести, вижте раздела за вани с ММС:

  ПРОТОКОЛ 2000 се отнася до животозастрашаващи заболявания. В основата е – да се вземат толкова капки действащ ММС на час, колкото може да приеме човек без да се почувства по-зле, или да получи неразположения като разстройство.Това да се прави в продължение на 10 часа на ден, минимум три седмици. Добре е да се започне само с една капка на час и бързо да се увеличи дозата дотолкова, колкото е възможно, пак без какъвто и да било дискомфорт. Всички капки трябва да се активират по описания начин. Моля, приемете го сериозно и не влошавайте повече сегашното си състояние! Вземайте колкото ви понася, но дозирайте внимателно и увеличавайте постепенно. Влошаване на настоящото състояние извлича енергията и забавя оздравителния процес.

  Активиране на съставката може да се извърши по четири различни начина, всеки от които е подходящ – първо капнете дозата капки ММС в чиста стъклена чаша и следвайте инструкциите:

  1) (предпочитан метод) Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.

  2) Прибавете 5 капки 10%-ов разтвор на лимонена к-на за всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  3) Прибавете 5 капки оцет за всяка капкаММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  4) Прибавете 5 капки чист лимонов сок за всяка капкаММС в чашата, разбъркайте, изчакайте три минути, добавете ½ до 1 чаша вода или сок, изпийте.

  Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясноизцедените сокове.

  Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото, стига да държите съда плътно затворен.

  Внимание, това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, взайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество. Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред води до по-бавно възстановяване. В същото време опитайте постепенно да увеличавате количеството, докато стигнете до 3 капки на час, но не повече. 

  След три дни трябва да прибавите ММС2. Взема се под формата на една капсула през час (по една на всеки 2 часа). ЗАПОЧНЕТЕ обаче с ¼ капсула първия ден, минете на половин през втория, и оттам нататък – на една цяла. Така ще стигнете до 5 капсули дневно. Първият ден разтворете капсулата и изсипвайте по 1/4 от съдържанието й. На следващия ден – по половин.

  Този протокол е за животозастрашаващи болести, независимо какви, включително Алцхаймер.

  ММС2 е калциев хипохлорит на прах, под формата на малки желатинови капсули. Да не се използва натриев хипохлорит. CaCl(ClO) се преобразува в хипохлорна киселина, разтворен във вода. Обратно на очакваното, в този химикал не се съдържа хлор, независимо какво пише на етикета. Хипохлорната киселина се използва от организма за унищожаване на микроби.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.