mms-logo
Животозастрашаващи Болести и Инфекции

Животозастрашаващи Болести и Инфекции

2017-05-22

 • При всички случаи на животозастрашаващи болести, прилагайте ПРОТОКОЛ 2000, или в случай на РАК, вижте съответната страница.

  При животозастрашаваща инфекция от сорта на стафилококи, вижте указанията по-долу.

  Инфекция със стафилококи

  Стафилококите отнемат живота на много хора в САЩ и по света, но ММС-ът се справя с тях бързо и лесно за един-два дни. Проста терапия върху заразеното място, но трябва да започнете с Протокол 1000 в допълнение към описаното долу. Трябва да спазвате указанията абсолютно точно.

  Инструкции при стафилококи: вземете чаша или друг съд, чийто отвор ще покрие заразеното място или поне процепа в кожата. Стъклена или порцеланова чаша е най-добре. Да бъде чиста и суха. Сложете 6 капки ММС на дъното и добавете 6 капки лимонена к-на , разклатете добре, за да се размеси и поставете чашата с отвора върху мястото на инфекцията, така че да няма пролука и да не влиза въздух. Би трябвало да се види леко жълтеникав газ в чашата.

  Дръжте го на мястото за не повече от 5 минути. После махнете чашата и притиснете леко (не върху косми) – кръвта и гнойта би трябвало веднага да излязат оттам. Ако не стане, изчакайте два часа и повторете процедурата, пак за 5 минути. Трябва да се уверите, че има хлорен диоксид в чашата – наблюдава се лек жълтеникав газ. Да се използва 50%-ова лимонена к-на и веднага след добавянето й, чашата да се постави върху заразеното място, без да се чака. Ако имате само 10%-ова киселина, направете пак същата процедура, но дръжте чашата 7 минути, вместо 5.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.