mms-logo
Деца и Бебета

Деца и Бебета

2017-05-22

 • Бременни жени и бебета се третират с ММС от 2000-ната година насам, когато бе произведен ММС-ът, макар че броят им се е увеличил многократно след 2004-та. Някои от жените в болниците са били с малария, но е имало и голям брой други болести и неразположения, повечето от които – преодолени с помощта на ММС, според различните проби и тестови процедури.

  Едно от бебетата, на които помогнах през 2004-та може да се види в You-tube – заглавие „Malaria Baby“. Тази година помогнах на стотици хора и техните деца. Бебето имаше 40 градуса температура, която за два часа спадна до 38. По това време имаше и много бременни жени, нуждаещи се от лечение. Беше в болница в Кения, където докторите следваха моите препоръки.

  Някои интернет страници пишат, че не бива да се рискува с ММС при бременни или бебета. В единия пише: „Приемете го много сериозно” – почти все едно ще се навреди на децата. В такъв случай този сайт няма да постигне нещо повече от смъртта на много деца и бременни.

  ММС-ът досега е спасил животите на една голяма бройка. Ако хората прочетат подобни сайтове и се уплашат да лекуват болно бебе, което може да се спаси само с ММС, това бебе няма да бъде спасено. Тези хора внезапно решават, че те знаят най-добре и не си правят труда да попитат нас или да разгледат доказателствен материал. Просто открито и надълго и нашироко изразяват своето негодувание. Това не би било проблем, ако наистина имаха представа за какво говорят.

  Давам си сметка, че не знам всичко и не съм някой от най-великите учени на света, дори въобще не съм учен. За това пък съм изобретател, а изобретателите са отговорни за по-важни промени на земята от всички останали хора. Те създават може би най-радикалните нововъведения, а учените в последствие ги подобряват. Това е и моята надежда – че мнозина учени ще се присъединят и ще подобрят профилактиката с ММС още повече.

  Това, от което не се нуждаем обаче, са хора, които поради невежество решават, че знаят най-добре и отказват да проучат фактите. Едно момиче, поради незнание, ми каза, че понеже ММС-ът унищожава флората в стомаха, би трябвало да предупреждавам да не се взема в продължение на повече от седмица. Но ММС не унищожава флората в стомаха!

  ММС е слаб окислител, който не може да окисли нормалните клетки на организма, или полезните бактерии в храносмилателния тракт, или където и да било другаде. Използвал съм го при обриви и по-сериозни аномалии по кожата на бебета и никога не е предизвиквал негативни реакции. Прилагал съм върху собствената си кожа разтвор, три пъти по-силен от препоръчания за перорално приложение, върху най-чувствителните части на тялото, няколко пъти дневно, за повече от година – в края на периода не е имало никакви отрицателни последици върху кожата.

  Бременни жени, трябва да вземат поне поддържаща доза от 6 капки дневно. Ще поддържа имунната им система във върховата форма, необходима при тяхното състояние.

  Хиляди интернет страници пишат за ММС и някои от тях дават неправилна информация. Аз НЕ мога да проверя всички тях, нямам физическа възможност да ги прегледам до един и да говоря със създателите им, но това е наистина сериозно – става дума за човешки животи! Тук не говорим за ДВД-та или хубави филми, а за животи.

  Извънредно безотговорно е, човек просто да напише мнението си без да провери фактите. До настоящия момент, от всичките стотици и хиляди хора, следвали моите препоръки, не е било съобщено за нещастни случаи или смърт. Но много състояния се повлияват успешно само с ММС. Затова ако бебето ви има някоя от тези болести, заемете се с третирането му. (Вж. списъка с „методи”. Едно бебе обикновено може да приема 1 капка ММС, активирана с 1 капка лимонена киселина 50% (или 1 капка солна киселина 4%), добавени към бебешко шишенце сок).

  Знам също така, че хората се опитват да направят така, че бебета и бременни жени да не бъдат подложени на нещо, което може да им навреди. Знам, че желанието им е да направят най-доброто за другите. Хората винаги имат добри намерения, но ако подвеждат другите по отношение на бебета и бременни – моля, нека прочетат сайта или книгата ми, или да ме питат лично.

  Дозата за деца, е 1 капка активиран ММС1 на 11кг. тегло. При ЦДС , дозата е 1/6мл., на 11кг. Той е препоръчителен за деца, тъй като няма странични ефекти, а е и значително по-приятен на вкус и мирис.

  Новият разтвор ЦДС, отваря врати към съвсем ново ниво, без страничните ефекти (гадене и разстройство), наблюдавани при ММС.

  Джим Хъмбъл

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.