mms-logo
Грижа за Кожата

Грижа за Кожата

2017-05-22

 • Употребата на ММС върху кожата може да се окаже много важна.

  Това неутрализира почти всички известни кожни аномалии и заздравява всякакви рани и изгаряния, често на половината от обичайното време. За съжаление не успях да приключа с проучването на ММС, преди да напиша първия том от книгата и едва неотдавна финализирах 6-месечно проучване, относно употребата му върху кожата. Съжалявам, че тази информация не е видяла бял свят по-рано, тъй като би спестила много проблеми на хората.

  Тук са остовните указания, по отношение на третирането на кожата с ММС. Шест месеца, сам пръсках тялото си всеки ден, с много силен разтвор на ММС.

  Пръсках на много места по тялото си, за да видя както ще стане и върху загрубяла от външните условия кожа, и върху най-нежните места на тялото. Обикновено пръсках по няколко пъти на ден. Повечето дни пръсках и лицето си, а често и около очите, така че малко количество от ММС-а да проникне и в самото око.

  На някои места не пръсках, за да видя разликата между третираните и нетретираните места, за период от 6 месеца. Ето резултатите – след повече от 6 месеца, нямаше никаква разлика между напръскваните и ненапръскваните части на тялото; не се усещаше промяна в кожата, нито на цвят, нито на пипане, нито по какъвто и да е друг начин, включително и върху лицето.

  През шестте месеца, понякога се появяваха малки ранички или драскотини. Пръсках ги и изчезваха след 1-2 дни.

  Това просто доказва това, което съм изтъкнал в книгата и на други места. ММС не влияе на здравите клетки в организма. Няма действие върху тях. Той убива само анаеробните микроорганизми върху кожата или вътре в тялото. Правени са били проби и върху кожите на мъртви птици и животни в кланиците – всички анаеробни микроорганизми, винаги измират.

  Много пъти са се повлиявали кожни проблеми с ММС, включително и при бебета.

  Още един тест, който мисля че е интересен, се направи с хлор, вместо с хлорен диоксид. Стандартна макра белина, Хлорокс, съдържа толкова хлор, колкото и ММС-ът съдържа хлорен диоксид (според пробите, които проведох). Приблизително еднакво силни са, но действието им е напълно различно.

  Нанасях хлора (под формата на Хлорокс) върху ръката си всеки ден, по няколко пъти дневно, в продължение на седмица. Оставях Хлорокса да изсъхне хубаво, както правех и с ММС-а. Само след седмица, кожата на ръката ми се обезцвети, втвърди и дори се напука на няколко места. Повърхността й беше нечувствителна, а мястото под кожата – болезнено.

  Стана ми ясно, че продължителна употреба на Хлорокс върху ръката би създала много сериозно ракоподобно образувание. Минаха две седмици, докато ръката ми се оправи. И така, ако някой настоява, че хлорът и хлорния диоксид са подобни, нека прочете този текст и ако все още не вярва, може и сам да пробва подобен тест.

  Използвайте ММС за третиране на възпаления, изгаряния, рани, псориазис, рак, тения, акне, алергии, инфекции, тинеа педис (микоза/дерматомикоза), и още стотици други кожни проблеми.

  За да направите това, спазвайте следните насоки – вземете шишенце за спрей от около 60 мл (повечето аптеки продават празни шишенца за спрей). Напълнете го с 20 капки ММС и 20 капки лимонена киселина, разклатете за да се размесят, изчакайте 20 секунди и допълнете с вода. Така разполагате с разтвор, равен по сила на 40 капки в половин чаша вода. Тази смес, е годна за употреба три дни. Причината да е прясна толкова дълго, е концентрацията. Когато се разреди в тялото, тя бързо се разтваря. Върху повърхността на кожата се разтваря в процеса на изсъхване.

  Когато забъркате разтвора, напръскайте го върху всяко възпалено място или рана, горе-долу веднъж на час, или на всеки 2-3 часа, през целия ден. Оставете хубаво да изсъхне върху мястото. При алергии, напръсквайте цялата засегната повърхност. Изплакнете с чиста вода, вечерта преди лягане, изсушете, и отново напръскайте с ММС. За бебета под 2 годишна възраст, разредете разтвора поне наполовина и започнете с 5 капки ММС вместо 20.

  Получената смес, много рядко причинява парене или болезнено/неприятно усещане, но се случва. В такава ситуация, излейте половината от шишето и го допълнете с вода, така ще го разредите наполовина. Ако още пари, отново го разредете по този начин. Повторете процедурата, докато стане поносимо.

  При един на хиляда души с кожни проблеми, ММС-ът може да причини силно парене и проблемът да се влоши. Причината вероятно е състояние, налично от много време. Много рядко, но се случва. Не се притеснявайте, има решение. Вижте гъбичния протокол на главната страница и следвайте инструкциите – скоро ще мине.

  Много кожни проблеми, често причиняват възпаления или алергии/обриви. Може да са причинени от натравяне и дори рак. Трябва веднага да се третират с ММС, най-добре – чрез впръскване.

  Формулата:

  Вземам шишенце (с пръскачка) от около 60 мл и наливам вътре 20 капки ММС и 20 капки 50%-ов разтвор на лимонена киселина (може и да използвате лимонов сок, прецеден през филтър за кафе). Изчаквам обичайните 20 секунди и допълвам шишенцето с вода. Може да е дестилирана, но и обикновена чешмяна става. Тази смес действа до три дни, тъй като е много концентриран и силен разтвор.

  Използвам го за напръскване на всякакви възпаления, ранички или кожни аномалии. Приеман външно, разтворът трябва да е доста по-силен, отколкото ако се взема вътрешно.

  Можете да пръскате възпалено място до веднъж на час. Изчакайте разтвора да изсъхне хубаво. Най-силен е и помага най-добре, преди да е изсъхнал. Използвайте го и при гъбички на краката. След като изсъхне, може да изплакнете мястото, ако искате, но не е необходимо. Ако се появи парене или неприятно усещане, намалете концентрацията на разтвора, като излеете половината и го допълните с чиста вода. Намалявайте силата му по този начин, докато стане поносим за раните. Ако това не помогне (в някои, отделни случаи), причината може да е тип гъбичка, при която ММС-ът не действа. В такъв случай, прочетете протокола за гъбички.

  Както споменах, раните трябва да се напръскат колкото може по-скоро след появяването им. Това извънредно много намалява времето, необходимо им за лечение, тъй като микробите са причината за бавно зарастване.

  Skin Diseases

  Acne Pustular, Actinic Keratosis, Addisons Disease, Athlete’s Foot, Bacterial, Vaginosis, Barcinoma-Basil Cell, Basil Carcinoma, Black Heel, Boils, Candida Groin, Candida Infection, Carbuncles, Chiggers, Clark’s Nerves, Cold Sores, Cysts, Dandruff, Dermatitis, Diaper Dermatitis, Eczema, Genetal Ulcers, Grover’s Disease, Hand Foot Mouth, Heat Rash, Hives, Hydrocystoma, Impetigo, Insect Bites, IrritantDermatitis, Jock Itch, Leprosy, Lice, Lichen Schlerosis, Lichen Simplex, Lupus Acute, Lyme Disease, Melanoma, Milroy Disease, Mites, Monkey Pox, Morgellons, Nail Fungus, Nevus Anemicus, Open Sores, Pellagra, Poison Ivy/Oak, Pre-skin Cancer, Psoriasis, Red Ant Bites, Ring Worm, Rosacea, Scabies, Shingles, Skin Lupus, Skin Moles, Small Pox, Staph Infection, Sun Burn/spots, Sunburn, Syphilis, Ticks, Vitilligo, Warts

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.