mms-logo
Всички видове грип

Всички видове грип

2017-05-22

 • По телевизията и вестниците се съобщава за НОВИ ВАРИАЦИИ НА ГРИПОВЕ като за бедствия, сравними с глобална пандемия. Тези нови тенденции, можели да се разпространяват бързо от една страна в друга. Преди пет години грипът SARS (ТОРС – тежък остър респираторен синдром) стана причина за безброй смъртни случаи, главно в Китай. По-късно, през 2007-ма вариациите на птичия грип бяха проследени да се придвижват от една, в друга страна.

  През 2009-та, от 13-ти април, бяха идентифицирани и съобщени случаи на свински грип в Мексико, а три дни по-късно – и в Обединеното Кралство и САЩ.

  ММС е противомикробен агент, способен да атакува и унищожи развиващи се грипни вируси. действа без значение какъв е видът грип, който може да се развие. Това е установено въз основа на химичния състав и действие на активирания ММС, когато се използва според описаните упътвания. За разлика от ваксини или антибиотици, действащият ММС (хлорен диоксид) е унищожител на паразити, без значение от какъв тип или вариация на грипа са вирусите – както е известно още от 1950 г. Методи как да се използва ММС като универсална защита от грипове са описани както следва.

  Факти за гриповете, които да се вземат под внимание:

  Неотдавнашното явление свински грип, например, се счита за ново и различно от всички известни до момента. За разлика от птичия грип или ТОРС-а, този грип засяга прасетата, като предизвиква запушване на белите дробове, което понякога (не винаги) води до смърт. Изведнъж се оказва, че вирусът засяга и хора, които работят с прасета, а накрая се забеляза, че се пренася и от човек на човек по въздушен път. За две седмици, повече от хиляда души в Мексико бяха хоспитализирани със Свински грип и след първите две седмици от 13-ти април, бе съобщено за 60 смъртни случая. След това вирусът бързо се пренесе и до Щатите и Англия.

  Броят на смъртните случаи и хоспитализираните се следят ежедневно по Интернет. Центърът за Контрол на Болестите разполага с уеб страница, където се поддържа постоянна статистика за случаите на грип ТУК.

  На 26-ти април, 2009 г. Щатския отдел Отечествена Сигурност обявява свинския грип за заплаха за общественото здраве. Джанет Наполитано веднага отпусна 25% от федералния резерв за противовирусни инжекции срещу грип (50 млн. шишенца), които федералните власти да използват при нужда. Вижте нейното официално изявление, снимка и ранен анализ на ситуацията ТУК

  Няма да се разболеете от свинския грип с ядене на свинско и продукти, съдържащи го. Разпространява се по въздуха от прасета, на хора, които го пренасят на други (главно по въздушен път). Червеният Кръст и други агенции раздават маски за лица на посетителите на болници, или хора, работещи в рискови условия.

  ММС-ът е противомикробен агент с широк спектър, но съществено се различава от антибиотиците в начина, по който убива вируси и бактерии. Ако сте любопитни относно антивирусните свойства на ММС, може да видите графична брошура, описваща окислителните химични свойства на хлорния диоксид.

  Може да употребявате ММС и като превантивна мярка, и за лечение на свински грип. Трябва да го вземате всеки час. Вижте инструкциите долу.

  Процедура по прилагането на ММС като защита от грип

  1. В порцеланова или стъклена чаша, смесете 1 капка ММС с 5 капки нефилтриран оцет, или прясноизстискан лимонов сок. Разклатете и изчакайте три минути, за да се активира. Ако използвате 50%-ов разтвор на лимонена киселина, я добавяте в съотношение 1:1 спрямо ММС и изчакайте 20 секунди.

  2. Добавете половин чаша вода или сок (без добавена аскорбинова киселина, или витамин С, тъй като неутрализира функциите на този разтвор). Изпийте цялото количество, колкото може по-бързо.

  3. Ако не усетите никаква промяна по време на първия изминал час, минете на две капки (винаги добавяйте по 1 капка лимонена к-на, ако е 50-ов разтвор, на 1 капка ММС и изчаквайте 20 секунди или 5 капки оцет или лимонов сок и изчаквайте три минути). Увеличете дозата на 3 капки, след третия час, ако пак не сте усетили промяна или неразположение. Неразположението е добре – показва, че ММС-ът убива паразитите. Но не го увеличавайте с превишаване на дозата. Така увеличете до максималната доза от 6 капки ММС, смесени с 30 капки киселина. Ако теглото ви е над 90 кг, максимумът ви е 10 капки.

  Имайте предвид, че повечето хора не стигат до повече от 3-4 капки на час, защото започва да им се гади. В такъв случай дозата трябва да се намали с пове една капка. Гаденето означава, че ММС убива микробите и вирусите по-бързо, отколкото очистителната система може да изхвърли токсините. Но няма смисъл да се търпи неразположението.

  4. Продължете да вземате ММС-а всеки час, в продължение на 12 часа. Грипът би трябвало да премине за това време, но при всички случаи не спирайте ММС-а, докато не сте сигурни, че сте се оправили напълно. Ако още имате симптоми на грип на другия ден, продължете по същия начин, всеки час. Третирането може да се прилага и на деца, но с повишено внимание за възможното гадене или повръщане. Да се дават по-малко дози. Увеличавайте с половин капка всеки път и не надвишавайте дозата от 3 капки на час.

  5. Продължете да вземате дозата от 6 капки два пъти дневно и следващите 1-2 седмици.

  6. За превенция на грипа и поддържане на имунитета в най-добра форма, вземайте по 1 доза от 6 капки ММС всеки ден за възрастни (децата да вземат по една доза на ден, в зависимост от възрастта и теглото си). Дозировка – по 1 капка на всеки 11 кг тегло, и по 1 за бебета.

  Остава да се види дали една или друга вариация на грип ще се развие в сериозна епидемия. Определен брой хора умират ежегодишно от инфлуенца и други обичайни грипни вируси, които обаче рядко се считат за „епидемични” или за спешни случаи. В края на май, 2009-та, Центърът за Контрол на Болестите разполага с официално становище относно сериозността на грипа.

  Някои изследователи не вярват, че има рискове, свързани с противогрипните ваксини. Повечето ваксини обаче, се запазват не само с живак, но и с алуминий – тежки метали, които според учените нанасят дългосрочна вреда на нервите, жлезите и мозъка.

  Противници на ваксините, от своя страна, смятат, че е спорно да се твърди, че свинският грип е нов и особено различен от познатите до момента вируси, а в същото време да се рекламират милиони видове ваксини, произведени месеци или години преди избухването на грипни епидемии. Ако определен вирус е „нов и различен”, стари ваксини би трябвало да са неефективни. Многобройни статии в интернет показват колко спорна е действително ефективността на ваксините (търсете „ваксини” и „рискове”).

  Отскорошни закони, предложени от Американския Конгрес, защитават правителството от съдебни процеси, в случай че дадена ваксина нанесе вреди върху здравето на човек. Това важи дори ако на човека по принуда се сложи ваксина от военни или федерални служители.

  ММС се използва ежедневно от поне 230 хил. души откакто бе пуснат в употреба през 2006-та. Не е имало смъртни случаи от него – дори при неправилно смесване, или предозиране по погрешка. Ако прочетете статиите на образователния ММС-сайт, ще видите как добавката разпознава точно нормално развитите жизнени клетки в организма и нежеланите паразити.

  Микробите и вирусите привличат ММС-а, тъй като неговата функция е да изтръгва електроните от клетките им, като по този начин те избухват и умират. Свинският грип има също такива електрони, така че няма разлика за ММС-а дали този вирус е малко по-различен от останалите.

  За повече информация относно гриповете, вижте целия Протокол за Свински Грип.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.