mms-logo
Венозно Инжектиране

Венозно Инжектиране

2017-05-22

 • ММС е бил използван интравенозно много успешно, но имайте предвид, че ние винаги сме имали също толкова добри резултати от пероралните дози ММС. Използвали сме от 1 до 22 капки ММС, за възрастен човек с тегло 72кг. Когато го прилагате върху деца, използвайте по-малко капки. Дете на 36кг. трябва да приеме половината от количеството на 72кг-ов възрастен човек. Това са капки от 28%-ов разтвор на хлорен диоксид.

  Инструкции и предупреждения

  1)Винаги започвайте с не повече от 1 капка ММС. При следващият опит, може да използвате няколко капки, като продължите да увеличавате следващите дози, докато не достигнете 22 капки, за период от 6 до 8 часа.

  2)Ако има нежелана реакция, като гадене, разстройство, болки или други реакции, намалете капките на половина и продължете.

  3)Използвайте не повече от 250мл. банка с разтвор. Разтворът може да е физиологичен или глюкозен.

  4)Никога не използвайте лимонена киселина или каквато и да е друга киселина, за да активирате ММС, когато се използва интравенозно! Добавете капките към банката с ИВ разтвор и изчакайте 1 час. pH на самият разтвор, активира ММС-ът без киселина.

  5)Уверете се, че няма въздух в ИВ системата, тъй като въздухът може да спре сърцето.

Свързани статии

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.