+359 889 395 350

+359 877 395 350

info@mmsbulgaria.com

mms-logo
Автосугестия или Чудо?

Автосугестия или Чудо?

2017-06-01

 • Звучи парадоксално или може би нереално, но това е жива приказка!

  Искам да споделя моя опит с чудото, наречено ММС!

  Ще ви разкажа истинска приказка от две части: първата е тъжна, страшна и болезнена, а втората – радостна, с прекрасен happy end!

  И така – случи през месец октомври 2011 г., когато дъщеря ми Вяра се премести да живее в Кърджали. Започва работа на щат като актриса в кърджалийския театър и по същото време се разболява. Вдига висока температура, гърлото й силно се възпалява, изгубва гласа си. Искам само да кажа, че детето ми по природа е силна, здрава натура и освен обикновени настинки, сериозни срещи с болести не е имала!

  За ситуацията, в която я въвлича съдбата, от дъщеря ми се изисква да оздравее бързо, защото й предстои първата премиера на професионална сцена, а Вяра не може да говори…

  Препоръчват й местно джипи. Приписват й антибиотици, които не помагат. Възпалителният процес се изостря с пълна пара. Тя е физически, психически и емоционално срината. Вирусът, който се е закачил в гърлото й, се е развихрил с пълна сила. Като резултат от неговото атакуващо действие, дъщеря ми не само, че мъчително преглъща, не може да се храни и пие течности, но и дишането й става затруднено! След 5 дни неуспешно лечение с антибиотици и при толкова влошеното й състояние, тя търси спасение от спешното отделение в болницата в Кърджали. Приемат я и я поставят на системи.

  Никога няма да забравя едва промълвените от детето ми, с толкова усилие, думи: „Мамо, умирам!“. Качих се на автобуса и се успокоих, когато я видях. Беше по-добре след спешната помощ от страна на лекарския екип в болницата. Следваха мъчителни за нея и мен дни, в които правеха по 2 пъти на ден хирургически интервенции на сливиците, за да чистят по малко от гнойта в огнището. След петдневна битка, възпалителният процес премина и Вяра беше изписана. Нооо, на каква цена…..?

  Дъщеря ми се упои от антибиотиците, изпита ужаса и стреса от многократното приложение на скалпела и … оздравя. Но, лекуващият лекар каза, че този процес може да се повтори, потрети…, т.е. няма излекуване. Очакват я хронични посещения на проблема!!!

  И той не закъсня много, за да напомни за себе си…

  Вяра беше отново далеч от мен, когато е усетила, че гнойната одисея е започнала от начало… Обади ми се и каза, че се чувства зле – вдигнала е висока температура и че не иска да си спомня жестокия кошмар: „Мамо, – прозвуча притеснено гласът й, с нотки на ужас – няма да го понеса, ако трябва пак да ме режат!“. Сърцето ми се сви от болка. За миг бях уловила нейните вибрации на преживяния ад и сякаш моите клетки почувстваха многократната болка от срещата с вируса и последвалите го хирургически манипулации. Обещах на себе си, че няма да допусна това да се случи отново на детето ми. Не исках да я гледам пак в болницата и целия този ад да се завърти, все едно сме в омагьосан кръг, от който излизане няма. Силно вярвах, че ще намеря ИЗХОД!

  Започнах да лекувам Вяра без лекари, без лекарства – чрез алтернативни методи. Но, за съжаление бях закъсняла… Вирусът отново беше дошъл на гости и много упорито отказваше да си отиде. Високата температура спадаше за малко и после пак се качваше. Болката й беше непоносима и тя пиеше аулин на 12 часа. Не исках да я водя на лекар, защото знаех стъпките на лечението – антибиотици и хирургически манипулации! Не, не и не – се бунтуваше цялата ми същност. Трябва да има и друг вариант – без болка и без стрес!…Най-после край на първата част от приказката…

  Преди време прочетох за хлорния диоксид. Някой беше качил в Фейсбук-а сайт за ММС. Бях силно впечатлена от невероятните възможности за лечение на това химическо съединение. Гледах и филма, направен в чест на помощника на човека срещу болестите – уникалния убиец на патогени. Ето, казах си, има и добри хора, които са помислили да помогнат и да се погрижили да създадат бг сайт, специално за продукт, който едва ли не е панацея! Казах си, сега е момента да видя как работи ММС?!?

  Да рискувам или не? Състоянието на дъщеря ми зависеше от моето решение – да я оставя в ръцете на официалната медицина или да се доверя на нещо, което ми е непознато! Дали ще е много смело от моя страна, да приложа хлорния диоксид като лечение и да му имам 100% доверие?

  Всъщност имах отговора, но все още се колебаех – да или не?! Зная, че случайни неща няма и ако нещо трябва да стане – то така или иначе ще се случи! И ето чудото, в което повярвах, което интуитивно почувствах, нещо, което ми подсказваше, че това е решението и аз най-после го приех с цялото си същество.

  Стартирах с 0,5 мл за 8 приема през първия ден. Дъщеря ми не почувства нищо като реакция. Тъй като не виждах подобрение в нейното състояние удвоих дозата. След 4-я прием от 1 мл, реших да увелича отново и на 5-я път – 2 мл. Болката продължаваше. Вяра взе поредния аулин. И така… 6-я – 2,5 мл;….8-я – 3,5 мл. Видомо нямаше промяна. Освен, че температурата намаля, а болката продължихме да атакуваме на 12 часа с аулин.

  На втория ден с ЦДС: първите 5 приема бяха х 3 мл. Вяра се почувства по-добре, нямаше температура, успя с голямо усилие да преглъща без аулин. Но, т.к. я болеше все още ужасно – тя мислеше, че ЦДС не й помага. Беше заблудена, че само аулина я поддържа. След многократно увеличение на дозата за 6-я прием на 5 мл., резултатът не закъсня. Все едно, че бях й направила шоков удар. Тя светна! Стана от леглото, започна да се разхожда в стаята, болката намаля, имаше настроение и за първи път от 5 дни усмивката грейна на лицето й. Седмия прием отново увелих с 1 мл – 6 мл. Непрекъснато наблюдавах реакциите на организма, но явно той се почувства дискомфортно от този последен опит. Разбрах, че всичко е в дозата! Най-важното за самото лечение с ЦДС е: да улучиш, да напаснеш точната мярка за определения случай или болест, както и да следиш за реакциите на организма. Продължих х 5,5 мл на всеки прием, докато Вяра оздравя. После намалих постепенно до 0,5 мл и сега го пие само профилактично.

  Бях щастливата майка, успяла да победи вируса чрез мощната сила и бързото действие на хлорния диоксид. Радостта ми нямаше граници, сърцето ми сияеше от щастие и благодарност! Детето ми оздравя, защото повярвах и приложих ЦДС – живото-помагащия елексир! Благословен да е този природен продукт, който е безценна помощ и велика услуга на нуждаещите се по пътя към оздравяването!

  А относно дъщеря ми – ще си призная: не съм я сугестирала, не съм я зомбирала, не съм й обещавала чудеса! Тя повярва след като получи подобрение и напълно оздравя само и благодарение на вълшебното действие на ЦДС. Неговата сила се стои в това, че може бързо да изчисти организма от натрупаните шлаки, най-общо казано буклуците в тялото като вредните микроорганизми, вируси, бактерии и др. Хлорният диоксид не е чудо! Той действа простичко – освобождава тялото от всичко ненужно, токсично, вредно и като резултат – става чудо. Така организмът се възражда и балансира енергиите си. Болестта сама си отива, защото когато живеем в хармония с природата и нашата същност вибрира в едно с Майката Земя, то значи, че ние сме на Пътя към истинското здраве и щастие!

  Р.S.: Препоръчвам на всеки човек да поеме грижата за себе си и да е отговорен за своето здраве – емоционално, ментално, психическо и физическо. Той трябва да действа осъзнато във всеки един момент от своя живот. За да функционира добре организма, както и да се поддържа здрав е нужна профилактика отвън и отвътре. Но обикновено се оправдаваме, че времето не ни стига и търсиме вълшебното хапче или ако може мигновеното решение. Ако не сте открили магическия елексир – пробвайте с ММС! Това не е поредната реклама, а самата истина – действа безотказно! Дали вярвате или не – то работи! Имате свободната воля и възможност сами да избирате – дали да оставите безценното си здраве, личното си щастие и благополучие на друг да се грижи за тях или вие сами да градите успешното си бъдеще!

  31.05.2012г.

  (бел. ред. Светослав Стаматов)

  Скъпи приятели, имам удоволствието да Ви представя първата от поредицата истории, на хора повлияли се от ММС (ЦДС). Благодаря от цялото си сърце на Пенка Панчева, че пожела да я сподели с нас. История е много символична, тъй като става въпрос за гласа на едно момиче, а това е рубрика за „Споделени Успехи“ или „Гласът на ММС“. Вашият глас!

  Всеки ден, много от Вас ми се обаждат, за да споделят успехите си с ММС. Сега е време да напишете това и да ми го изпратите. Вашата история, може да даде сили на много хора, да поемат отговорност за излекуването си. Може дори да спаси живот!

  Ако се чудите какво точно да напишете, предлагам да помислите за нещо в тази форма:

  • Представете се.
  • Какви заболявания имахте и от колко време си ги носихте?
  • Какви методи на лечение сте изпробвали?
  • От къде разбрахте за ММС?
  • По какъв протокол приемахте ММС/ЦДС и за колко време?
  • Какво усещахте по време на приемът физически? Какви промени наблюдавахте? Имахте ли емоционални колебания?
  • Как се чувствате сега?
  • Напишете нещо окуражаващо, за хората които сега страдат от същите заболявания, които имахте Вие. Прочитайки историята Ви, тя може да ги вдъхнови да започнат лечение с ММС.

  Горещо Ви препоръчвам също да си водите записки, както и да документирате промените със снимки или дори видео, за да се види „преди“ и „след“.

  Моля, изпращайте историите си на info@mmsbulgaria.com, за да ги публикувам.

Свързани статии

Категории от блога

Продукти

ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 50мл

ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 50мл

Цена 2.00 лв
ДМСО - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

ДМСО - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

Цена 1.00 лв
Желатинови Капсули – 250бр.

Желатинови Капсули – 250бр.

Цена 10.00 лв
ДМСО - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

ДМСО - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

Цена 2.00 лв
ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 150мл с активатор - солна киселина

ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 150мл с активатор - солна киселина

Цена 45.00 лв
Активатор - Лимонена Киселина - пластмасова опаковка - 150мл

Активатор - Лимонена Киселина - пластмасова опаковка - 150мл

Цена 45.00 лв
ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 50мл

ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 50мл

Цена 35.00 лв
ЦДС - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

ЦДС - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

Цена 1.00 лв
ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 150мл с активатор - солна киселина

ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 150мл с активатор - солна киселина

Цена 49.00 лв
ДМСО – Диметилсулфоксид – пластмасова опаковка - 150мл

ДМСО – Диметилсулфоксид – пластмасова опаковка - 150мл

Цена 25.00 лв
ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 150мл с активатор - лимонена киселина

ММС- Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 150мл с активатор - лимонена киселина

Цена 49.00 лв
ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 150мл с активатор - лимонена киселина

ММС- Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 150мл с активатор - лимонена киселина

Цена 45.00 лв
ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 250 мл

ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 250 мл

Цена 45.00 лв
ММС - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

ММС - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

Цена 2.00 лв
ММС - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

ММС - пръскалка - пластмасова опаковка - 50мл

Цена 1.00 лв
Активатор - Солна Киселина - пластмасова опаковка - 150мл

Активатор - Солна Киселина - пластмасова опаковка - 150мл

Цена 45.00 лв
ММС2 – Калциев Хипохлорит - пластмасова опаковка

ММС2 – Калциев Хипохлорит - пластмасова опаковка

Цена 40.00 лв
ДМСО – Диметилсулфоксид – стъклена опаковка - 150мл

ДМСО – Диметилсулфоксид – стъклена опаковка - 150мл

Цена 27.00 лв
ЦДС - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

ЦДС - пръскалка - стъклена опаковка - 50мл

Цена 2.00 лв
ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 500 мл

ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – пластмасова опаковка - 500 мл

Цена 65.00 лв
ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 250 мл

ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 250 мл

Цена 47.00 лв
ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 500 мл

ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид – стъклена опаковка - 500 мл

Цена 67.00 лв
ДМСО – Диметилсулфоксид – пластмасова опаковка - 250мл

ДМСО – Диметилсулфоксид – пластмасова опаковка - 250мл

Цена 22.00 лв