Close

23.05.2017

ЦДС – Новото Поколение на ММС

ЦДС – Разтвор на Хлорен Диоксид

Здравейте скъпи приятели! Дойде време, да напиша няколко реда за новото поколение ММСЦДС, който изпробвам върху себе си, вече няколко седмици. Без съмнение, това е огромен пробив и съвсем ново ниво в производството и приложението на ММС! Вероятно никога няма да спрем да използваме ММС, но този нов ММС/ЦДС или просто ЦДС, има някои съществени предимства пред ММС.

1) Лошият вкус го няма! Има слаб остатъчен вкус, но абсолютно всеки може да се справи с него. Киселината е напълно премахната от ЦДС. Сега е само дестилирана вода и хлор диоксид. Това означава, че хората които имаха проблеми с приема на ММС (вероятно заради киселината), вече няма да имат.

2) Инжекции – не правете това за сега! Екипът на Джим, е прилагал успешно мускулно инжектиране на 800 крави, няколко пъти в седмицата, в продължение на 3 месеца. Освен действителните ползи за здравето, са спестили и 30,000$, които щяха да бъдат похарчени, ако използваха фармацевтика. За сега обаче, просто се нуждаят от повече време, за да изгладят подробностите. Моля, не го правете още!

3) Интравенозното инжектиране също е изпробвано успешно и е спасило живот, но ние все още нямаме достатъчно данни, за да го препоръчаме за тази цел. Аз съм сигурен, че в крайна сметка ще бъде безопастно. Моля, за сега не го правете!

4) Може да се прилага многократно по-голяма дозировка, тъй като няма почти никаква реакция на Herxheimer – гадене, разтройство. Предполага се че е така, защото сега няма киселина в дозата, която да реагира с отровите създадени от мъртвите патогени! Имаме нужда от повече време за да проверим това, но аз вярвам, че това ще доведе до по-бързото излекуване на някои заболявания, отколкото с ностоящите дози.
Аз приемам вече втора седмица ЦДС, в дозировка равняваща се на 10-12 капки (при концентрация 3000ppm.) от ММС и мога лично да потвърдя, че нито веднъж не съм имал гадене или розтройство!

5) Тъй като няма киселина, протоколите за външно прилагане, може да бъдат няколко пъти по-интензивни и така да лекуват кожните заболавяния по-бързо!

6) След като сте подготвили бутилка ЦДС , тя е готова за използване. Вече не трябва да смесвате два разтвора. Просто разредете ЦДС с вода или сок!

По същество, ЦДС представлява сатуриран/наситен разтвор на дестилирана вода или физиологичен разтвор (ако се използва за IV вливане или мускулни инжекции) с хлорен доиксид.

Ако решите да направите ЦДС сами в дома си, моля не забравяйте, че хлорният диоксид е силно летлив и експлозивен газ. Работете в добре проветрено помещение, далеч от топлина. Ако започне да ви дразни на гърлото или очите, незабавно прекратете, измийте се обилно с вода и проветрете помещението!

ЦДС – Инструкции

* Към настоящият момент 05.03.2012г., ЦДС вече e с концентрация 6000ppm! Доза от 0.5мл. ЦДС, се равнява на доза от 3 капки ММС!

* Когато получите ЦДС, не го отваряйте веднага. Оставете го да престои в хладилника няколко часа или в фризера за около час. Така освободеният газ по време на транспортирането, ще се реинтегрира обратно в дестилираната вода.

* ЦДС, задължително се съхранява в хладилник и защитен от слънчева светлина!

* Към момента се счита, че трайността на ЦДС е около 6 месеца, като на този етап, резултатите показват, че вероятно ще е повече.

* Когато количеството в бутилката намалее наполовина, преместете разтворът в по-малка бутилка, за да няма достъп до въздух.

* Желателно е да правите дневната си доза предварително, за да не отваряте бутилката с разтвора, повече от веднъж на ден.

Приготвяне на 8 часова доза ЦДС:

Отмерете 4мл.ЦДС (ако дозата ви е 0.5мл.) и долейте с 300-500мл. вода. Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. Ако считате за необходимо, можете да преминете на доза от 1мл.(8мл. целодневна). По възможност, съхранявайте шишето в хладилник.

Предимства на ЦДС

Синтезирана, описаната по-горе информация звучи така:

* ЦДС е готов да се използва веднага.

* Не е необходимо да смесваме и активираме няколко компонента.

* Спестяваме време, тъй като активацията изискваше такова.

* Няма киселина (някои хора имат проблеми с киселината и приемаха ММС по-трудно).

* Няма други съставки – само чист хлорен диоксид, който всъщност ни трябва.

* Миризмата е намалена с над 90%, което беше сериозен проблем при ММС.

* Вкусът почти не се усеща, което прави ЦДС приятен за прием.

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.