Close

18.05.2017

ЦДС или Изкуствени Стави?

joint-mms

Малко история:

Аз съм на 71 г., занимавам се с алтернативни методи за лечение, посещавал съм курсове на Норбеков и от началото на 2000 г. не употребявам никакви лекарства. Чувствам се превъзходно и практически не боледувам.

Съпругата ми – на 68 г., пие промишлени количества лекарства, но проблемите й непрекъснато се увеличават.

Преди около 2 години счупих петата на левия си крак. В резултат трите ми пръста – показалец, среден и безимен останаха свити. На кокалчетата и на върховете им се появиха болезнени мазоли и се наложи да търся по-големи обувки. Освен това ме боляха коленете и ми установиха артроза на коленните стави – след 2 – 3 години трябвало да мисля за изкуствени.

Съпругата ми имаше болки в коленете и по-силни в глезените, особено в единия – не можеше да ходи на пръсти и да клекне без да се държи здраво за нещо. Имаше и кръвна захар и гликиран хемоглобин /ако верно съм запомнил името/ между 1.5 и 2 пъти над горната граница на нормата.

Ортопедът ни обясни, че за да се реши моят проблем с мазолите трябва да ми освободят сухожилията, т.е. да ги прекъснат, а на съпругата ми предложи да й фиксират глезена, грубо казано „да й заковат пирон“, за да не я боли.

Бях удивен от „тези постижения“ на медицината.

През лятото попаднах на доста статии за MMS, изчетох всичко достъпно, изгледах всички филми на Джим Хамбъл и веднага се свързах с Вас.

В края на август 2012 г. получих 3 бутилки ЦДС – за мен и двама приятели.
Веднага аз и съпругата ми започнахме да го пием 3 седмици по 4 мл. на ден, след това поддържаща доза 1 мл. на ден..

Резултати от използването на ЦДС:

1. След 3-4 дни усетих, че пръстите ми леко се отварят и след 10-ина дни почти се върнаха към нормалното си състояние и проблемът с мазолите изчезна.

2. След около 2 седмици бях пазарувал /10 – 15 кг./ в магазин „Фантастико“ и когато излизах от него видях, че автобусът ми е на спирката. Изтичах 40 – 50 м., качих се, и чак тогава осъзнах, че нито са ме болели коленете, нито съм куцал. От този момент „забравих“, че имам колене, камо ли да си мисля за изкуствени стави.

3. След около 15 дни съпругата ми направи демонстрация по ходене на пръсти, после клекна без да се държи и малко трудно, но се изправи пак без да се държи.

4. Към края на ноември и направиха изследвания и се оказа, че кръвната захар и гликираният хемоглобин са точно в средата на нормата.

5. Общото й самочувствие се подобри, забелязвам, че по-малко се уморява и е по-енергична.

Много съм Ви благодарен за предоставената възможност за използуване на това чудесно средство.

 

С уважение и по-здрави!

Данаил Данков

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.