Close

18.05.2017

Хепатит Ц – Интерферон или ММС?

hepatit-c-mms

Здравейте, пиша ви, за да благодаря на Светльо за това, че ММС е във България благодарение на него и за многото ми отделено време, през което ми е давал консултация със голямо търпение и отзивчивост.

Благодаря и на Радослав, от когото прочетохме за ММС. Благодаря и на тези, които бяха споделили за чудесните резултати от ММС. Преди 5 години член на моето семейство се зарази с Хепатит Ц от татуировка. Лекарите бяха единодушни, че това е много опасно заболяване, че няма лечение за него. Не ги послушахме и започнахме да търсим правилното лечение. Отначало беше във спа центъра на Вергиния Георгиева и стриктно спазваше правилното хранене. През тези години е гладувал многократно по 20 дни с 1 банан на ден, но нямаше много добри резултати.

През цялото това време пиеше на Сибирско Здраве продуктите, но нямаше ефект. Когато дъщерята прочете за ММС и ми каза, аз имах усещането, че това е правилното лечение. Цяла година следях всички публикации и много пъти разговарях със Светослав. На 9 януари започнахме да пием всички ММС.

На третият месец резултатите бяха повече от добри.

Билирубина и асата бяха с 16 единици отгоре. Това ни обнадежди. До сега не се беше случвало такива резултати. На 28 май направихме нови изследвания,и всички показатели бяха в норма. Чудото стана. Много съм щастлива и споделям радостта си със вас, за да окуража хората които имат нужда да не чакат като мен цяла година, а да действат. Няма нелечими болести. Всичко се лекува когато попаднеш на правилното лечение. За мен това е ММС!!!!!!!! Ако някой има нужда да поговори със мен, може да направи връзката чрез Светослав. Той има моите координати.

П.П. Аз също бях на преглед и останах доволна .Кръвното ми беше 120 на 80, ЕКГ беше нормално със 65 удара във минута. Пародонтозата ми се овладя, а и глезените не ме болят. Не пия нищо друго освен ММС.

(бел. ред. Светослав Стаматов)

Ето на това се вика, чудесни резултати! Браво!

Благодаря за писмото. Сигурен съм, че ще даде сили на много хора да поемат по пътя на истинското здраве и щастие.

И бързам да направя уточнението, че Д-р Вергиния Георгиева, както и хората от Сибирско Здраве са наши приятели! В никакъв случай не твърдим, че методиката им на лечение и продукти не са добри!! От личен опит, мога да кажа точно обратното! Просто в конкретния случай, ММС е бил решението!

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.