Close

09.06.2017

Протокол 3000 – ЦДС

Протокол 3000 е за приложение на ЦДС върху кожата.

Следвайте указаната процедура:

Вариант 1:

Пригответе шише за впръскване на ЦДС с 2мл. от субстанцията на 30мл. вода. Такова шише може да се използва през целия ден, стига да не влиза въздух в разтвора през горната му част.

Пригответе шише с пръскачка за ДМСО и го разредете до концентрация 70% с вода (за 50мл. пръскалка, слагате 35мл. ДМСО и 15мл. вода, както е описано на етикета). Може да използвате това шише многократно, стига след всяка употреба да почиствате накрайника на пръскачката, като го потапяте в чиста вода и направите няколко впръсквания (за да не се втвърдява пластмасата и да не се разяжда накрайника от субстанцията).

Повтаряйте процедурата 2-3 пъти на ден (първо напръсквате с разтворът на ЦДС и веднага след това – с разтворът на ДМСО, като внимателно го втривате по кожата.
Ако ДМСО е кристализирал, поставете го близо до радиатор или друг уред за отопление (но не и на пряк огън) и до няколко часа отново ще се втечни!

Вариант 2:

Повтаряйте процедурата всеки час, като редувате първо ръцете една след друга, после краката, корема – и така в продължение на 8-10 часа (първо напръсквате едната ръка с ЦДС, веднага след това – с ДМСО, като внимателно го намазвате по кожата на ръката, без да използвате хирургически гумени ръкавици, тъй като гумата се топи от ДМСО и може да проникне в кожата).

ПРИЛАГАЙТЕ ТАЗИ ПРОЦЕДУРА САМО 3 ДНИ СЕДМИЧНО (отнася се само за вариант 2) И ПОЧИВАЙТЕ 4 ДНИ, ЗА ДА МОЖЕ КОЖАТА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ. СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ МОЖЕ ДА ОПИТАТЕ 4 ДНИ СЕДМИЧНО И ПОЧИВКА ОТ 3 ДНИ.

БЕЛЕЖКА: Ако кожата се раздразва, разредете ЦДС и ДМСО наполовина с вода. Не го правете, ако не е необходимо. След като впръскате и разнесете ДМСО върху пласта ЦДС, оставете течността да проникне в кожата. Това става за по-малко от половин час. Не го изтривайте, то само ще попие.

 

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.