Close

09.06.2017

Протокол 1000 – ЦДС

В основата е да се приема 0.5мл. ЦДС на всеки час, в продължение на 8 часа дневно, 3 седмици.

Дозата се определя най-вече, от степента на сериозност на заболяването. При сериозни оплаквания, може да се започне и с 1/4 мл. ЦДС и после дозата да се увеличи.

Ако ЦДС се приема само за профилактично пречистване, 3 седмици се считат за достатъчни. При наличие на конкретно заболяване, приемът на ЦДС продължава до пълно излекуване, в случай че това е възможно. След това се прeминава на профилактична доза от 1мл. ЦДС в  100мл. вода, веднъж на ден или през ден, най-добре вечер преди лягане.

Приготвяне на 8 часова доза ЦДС:

Отмерете 4мл. ЦДС и ги прибавете към 500-700мл. вода. Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. Съхранявайте бутилката с целодневната доза, далеч от пряка слънчева светлина. Преди отпиване, разклатете за да се „обере“ излезлият от водата газ.

Приготвяне на 1 доза ЦДС с ДМСО:

Отмерете 0,5мл. ЦДС и го добавете към 100мл. вода (може и по-малко, стига да не ви драска на гърлото). Добавете 3 капки ДМСО. Ако дозата ви е 1мл., прибавете 6 капки от него.

* ЦДС задължително се съхранява в хладилник и защитен от слънчева светлина!

* Как да отмерим дозата ЦДС?

Пъхнете края на спринцовката в дупката на уплътнението под капачката, наклонете леко бутилката и изтеглете нужното количество ЦДС.

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.