+359 889 395 350

+359 877 395 350

info@mmsbulgaria.com

mms-logo
Проект ММС България

Проект ММС България

Добре дошли в обновения сайт на ММС България!

Казвам се Светослав Стаматов и популяризирам информацията за лечение с Хлорен Диоскид (ММС). Аз съм първият човек в България, който преди повече от 5 години, официално стана част от екипа на Джим Хъмбъл и се гордея с това. Щастлив съм, че имам възможността да помагам на хората. Ако сте решили да вървите по пътя към истинското здраве и щастие, за мен е чест да съм до Вас!

Информацията в този сайт е представена само за образователни цели. Тя не е предназначена за заместител на диагнозата, лечението или съветите на квалифициран, лицензиран медицински специалист. Представените факти се предлагат само като информация, а не като медицински съвет, и по никакъв начин никой не трябва да заключи, че практикуваме медицина. Потърсете съвет от медицински специалист за правилното прилагане на този материал в конкретна ситуация.

Никакви изявления в този сайт не са одобрени от администрацията по храните и лекарствата. Всеки продукт, споменат или описан в този сайт, няма за цел да диагностицира, третира, лекува или предотвратява заболявания. Препоръчваме Ви да направите свое собствено независимо проучване, преди да предприемете някакви действия.