Close

31.05.2017

Победа над Хроничен Нефрит

Здравейте, казвам се Мария Кирилова и съм на 33 години, от Пазарджик.

През месец май 2011г. се появиха проблеми с кръвното ми налягане. След редица изследвания и приемането на конвенциални средства за лечение, се оказа че страдам от така нареченото дълго и сложно наименование на заболяването „Обострен хроничен тубулоинтерспециален нефрит“ с други думи наличие на бактерия в урината, а именно Клебсиела пнеумония. Беше ми назначено конвенциално лечение с антибиотик – резултата беше задоволителен, нямаше и следа от бактерията, но за колко време. Уви след 4 месеца бактерията се появи отново, и то как? С още по силни болки в бъбреците, по-често уриниране, и с още по-силен замах – устойчива на 80% от антибиотиците от антибиограмата. Нямах кой знае какъв избор за лечение, което в последствие се оказа неуспешно. След проведеното лечение, резултатите от микробиологичното изследване бяха същите както преди лечението: Клепсиела пнеумониа 10~5. Доктора ми каза да изчакам един месец и пак да направя изследване – като че ли щеше да ми мине като от само себе  си.

Бях съсипана психически и физически. Бях отчаяна. Не исках да приема съдбата си. Не исках да приема, че това е края и че няма лечение. Не можех да разбера как лекарите се примиряват с това, с този остарял метод на „лечение“, който не действа. Не можеше да се предам, та аз съм на 33, това ли е, което ме очаква, не можех, а и не исках да си представям лечение с хемодиализа и евентуална трансплантация. Не можех да приема това!

Тогава като изпратен от Господ, точно на Великден, на гости ни дойде моят брат, който ми каза за ММС.

Прегледах сайта, изгледах видеото и разбрах, че няма случайни неща. И че ММС-ът е моето спасение. Пътят на моето изцеление. Нямах никакви колебания, относно продукта, знаех че трябва да опитам. Малко след това го поръчах, и след като го получих започнах да приемам ММС , като следвах протокол 1000. Започнах приема на 04/05/2012 с 6 капки за 8 приема. Не усетих нищо, нямаше странични ефекти, затова увеличих дозата на 12 капки за 8 приема.(искаше ми се бързо да се отърва от гадната бактерия), но не се почуствах добре – бях изтощена, отпаднала, нямах сили. Наложи се да се върна пак на 6 капки за 8 приема. Сега бях по внимателна , постепенно преминах на 8 капки, и така до 10-я ден. После започнах да увеличавам всеки ден с по 2 капки – и така на 21-я ден приех 24 капки за 8 приема. Направих същото и на 22-я ден и спрях приема на ММС. Продължих с профилактичните дози 2-а пъти в седмицата по 6 капки еднократно.

Чувствам се страхотно след приема на ММС. Нямам вече болки. Днес си взех резултатите от микробиологията и с радост искам да ви кажа ,че няма и помен от каквато и да било бактерия. А преди месец положението беше отчайващо.

Искам да ви Благодаря, че ви има и че помагате на хората.
Благодаря!!!!!

А на хората, който се колебаят искам да кажа: Не се страхувайте – това не боли! Пробвайте нищо не губите. Аз опитах и сега съм здрава.

Хора повярвайте ММС наистина действа! :)))
Поздрави Мария.

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.