Close

16.05.2017

Още един случай на справяне с Хепатит Ц

При оперативна намеса и задължително изследване при съпруга ми беше установено, че е носител на Хепатит Ц /с доста високи стойности/.

Контролно изследване в друга лаборатория потвърди резултата. Последва притеснение, паника, за което няма да пиша.

Тъй като в семейството епизодично при различни здравословни проблеми ползваме ЦДС, съпругът ми започна веднага употреба по Протокол 1000.

След около месец и половина при нова оперативна намеса, изследванията от болничната лаборатория показаха отрицателен резултат. Лекарят реши, че апаратът за изследване вероятно е повреден. Съпругът ми продължи да приема ЦДС по Протокол 1000 още около 2 седмици и прекрати. Последваха още три независими контролни изследвания, резултатите са необясними за специалистите.

Два месеца бяха достатъчни за да се справим с Хепатит Ц.

Още нещо интересно

Свекърва ми е на 85 г. с доста увредено сърце, хипернтония, световъртеж, силно нарушено равновесие, със счупване на ръка и след мозъчен инсулт. Започна прием на ЦДС по протокол 1000 за около две седмици. После включих и капки в ушите съгласно указанията и след около седмица внезапно световъртежът спря, кръвното прие приблизително постоянни стойности 140- 70 с редки отклонения. В момента сме спряли всички лекарства, които подкрепят мозъчната дейност, както и почти всички за регулиране на кръвното налягане /понякога от страх приема хапче за кръвно/, остана само „кордарона“, но и него го разредихме. В момента се борим само със страха. Днес отново поиска да започнем прием на ЦДС. Убедена съм, че постепенно и с това ще се справим.

Видимо за около месец, месец и половина прием на ЦДС с редки прекъсвания, тази жена, която не можеше да направи две крачки без някой да я придържа за да не падне, днес се движи сама, обикаля в двора си, преди два дни започна разходка и до съседите . Трудно и е още, но сама с помощта само на един бастун, се справя с разстояния 100-200 метра. А аз се чувствам щастлива, че успях да я вдигна от леглото с помощта на ЦДС.

Твърдя, че информацията е най- ценното нещо, което можем да притежаваме.
Благодаря, радвам се, че имах шанса да се запознаем.
Успех на всички, които ти се доверяват.

Бел.ред. Светослав Стаматов: Огромни благодарности на г-жа Теменужка Желева, за споделените резултати! Зная, че ще бъдат изключително полезни и мотивиращи за много хора, на които пожелавам да постигнат поне същите резултати.

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.