Close

18.05.2017

ММС – Аутизъм – Резултати !!!

autizym

Материалът съдържа снимки на паразити извадени от изпражненията на деца, за това, ако сте със слаби нерви или току що сте се нахранили, моля не гледайте!

Коментар на родители от БГ групата:

Междинен отчет 23.12.2012

Сина ми е вече 8-и ден на ММС. Днес е на 7 капки (на 5 капки бяхме два дни). Сякаш има дреееебни поведенчески промени към по-добро, но още е рано да се каже. Все по-трудно го пие, а все още даже не сме достигнали половината от неговата макс.доза 16 капки (той е 21.5кг). На предстоящото пълнолуние ще му давам и Вермокс.

Аз от днес съм на пълната доза ЦДС 4мл. При мен е още рано да се каже дали и какъв ефект има, защото нямам кой знае какви маркери, които да следя, но сякаш една хронична болка в крака се чуди дали да се появява или не.

На двама приятели съм препоръчал и пият ММС от около 20 дни, но и двамата направиха грешката да вдигат дозата бързо и двамата се върнаха назад в по-ниски дози. Сега единия е на 16, другия на 8 капки. Тази грешка и аз я направих в желанието си бързо да стигна 24 капки и…. готово. Въпреки, че все още не са стигнали тази доза и при двамата има явен положителен ефект.

И двамата имат множество хронични болежки. Единия (по-невярващия) снощи ми се обади да ми каза с изненада, че е установил, че силните болкоуспокояващи хапчета, които пие при нужда (поне по 3-4 на ден) му се заседяват 🙂 Не си спомня кога е пил последно, но като си гледа наличностите, сякаш през последната седмица е изпил не повече от 2-3 хапчета. Това е този, който се върна на 8 капки. Другия ми каза, че се чувства отлично и определено има много страхотен ефект от ММС-а за доста от нещата му, но за това ще говорим след НГ, когато ще се видим на живо.

Сега по празниците ще включа ММС на един мой близък, при който би трябвало да има също много голям ефект, защото човека е много болен с изключително остър артрит от вече 30 години и маса други болести.

Междинен отчет 02.01.2013

Днес Емил е 18-и ден на ММС. Започнахме с една капка и вдигахме с по една на ден до 9 капки. Тогава започна да кашля и да му призлява и свалих на 6. Държах го на 6 капки до вчера (6 дни подред). Днес вдигнах на 7 и ще го държа на толкова, докато не се убедя, че всичко е наред. Максималната му доза е 16. Почти всяка вечер му правя вана с 25 капки.

Резултата е по-важен, а той е отличен. Емил никога не е бил толкова добре. Не смея да му направя тест. С жена ми си говорихме и се запитахме какви аутистични прояви е имал през последните дни. Просто не успяхме да се сетим за такива. Той е спокоен, разбран, концентриран. Играе с конструктор, събира си играчките, играе си с братчето (Крум на година и девет месеца). Сговорчив е когато трябва да прави нещо, което не му харесва. Разбира от „не“, вслушва се в обясненията. Разбира доводите. Понякога си играе сам в друга стая, когато не иска да дели играчките с братчето си. Имаме надуваем замък и той е много внимателен в него и пази Крум. Събира стоте топки от замъка из цялата стая. Имаме прахосмукачка-робот и Крум понеже го е страх от нея, не иска да ходи да взема топките, които са близост, но Емил отива смело взема топките и погалва Крум по главата, за да го успокои.

Днес, докато бяха на разходка двамата и майка им, малкия паднал лошо и си ударил челото. Веднага влезнали в близката болница. Емил не само, че не се е разстроил и не е буйствал при влизане в болницата (нещо, което беше абсолютно нормално за него), но и е карал количката и е помагал на майка си. Когато отидох там, ги заварих пред лекарския кабинет. Веднага влязохме, а Еми оставихме отвън да чака и да пази количката. Справи се блестящо – спокоен, загрижен. Голямо момче. (С Крум всичко е наред) Изоставането в развитието си е факт и тепърва трябва да се наваксва. С говоренето все още няма никакъв напредък, но се надяваме и това да дойде. Всъщност, тази вечер той се радваше, че осъзнато може да казва „Ди-ди“. Още не знае какво да го прави това „ди-ди“, но си го казва 🙂 Дано да го помни и утре.

Коментар на родители от БГ групата:

Наистина е добре да се спазва логиката на протокола, за да може организма да свикне. Изчакайте достигането на пълната орална доза ММС, преди да започнете ПП(Противо паразитен протокол). В повечето случаи това отнема около два месеца. С клизмите и ваните също изчакайте дотогава.

При нас паразитите започнаха да излизат само с оралния прием, което значеше ,че направо е затлачен и ние ( по съвет на Кери) започнахме и клизмите и ваните. И двете му действат много добре, определено. Редувахме ги в началото. Един ден -клизма.Един ден -вана. Ваната я пълним с много вода и слагаме 50 активирани капки.
По време на първия противопаразитен комбинирах трите и видях, че му действа добре. Не ми се отказва от ваните, защото по време на ПП всеки правим клизма задължително.

Искам да ви уверя, че Кери отговаря изключително бързо, особено на мейлите, така че не се колебайте да питате, пишете в заглавието името на детето, кг ( или теглото в паунди) и страната .Задавайте въпроси и не се притеснявайте. Ако някой от нас, които имаме повече допир с употребата на ММС, Кери и изключително активната американска (………), можем да съдействаме с нещо- пишете, звънете, скайпвайте и всичко в този ред на мисли. Дори и въпроса да изглежда странен или незначителен за всички нас.

Имам много снимки,но мисля че и тези са ви достатъчни:

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.