Close

22.05.2017

Малария

malaria

Жертвите на малария са разделени на две групи – възрастни и деца. Много стотици деца, са приемали ММС по схемата 3 капки на 11,4 кг телесно тегло.

На възрастните се дават 15 капки. Всяка капка ММС, се активира с 1 капка 50%-ова лимонена киселина. Когато се добави киселината, трябва да се изчака 20 сек. преди да се долее половин чаша вода или ябълков/ананасов сок. Получената смес се изпива веднага.

Трябва да се изчака само един час и след това да се вземе пак същата доза. Всички симптоми на маларията, би трябвало да отминат около 4 часа след втората доза.

Ако симптомите още са налице, на другата сутрин или по-късно същата вечер, на възрастните може да се даде трета доза от 15 капки, пак по същия начин. Винаги се слага 1 капка к-на на всяка капка ММС – с 15 капки ММС вървят 15 капки к-на. Изчаква се 20 сек., добавя се половин чаша вода и се изпива. При неоздравели деца, третата доза трябва да е като първата, удвоена.

Да се изчака един час. След това се дава четвърта доза, същата като горната (15 капки на възрастни и съответната за деца – удвоена). Би трябвало болестта да изчезне за 12 часа. 99% от жертвите на малария се излекуват за това време.

При пациенти с малария, които обаче са още болни след 4 часа, да се дава ММС на интервали от един час, само че с намалена доза от 3 капки (за деца 1 капка), т.е. по протокол 1000. Ако се появи гадене, да се намали малко дозата. Продължете, до изчезване на симптомите, но с дози не по-големи от 3 капки веднъж на час. Тези препоръки се базират на личното участие в лечението на хиляди хора с малария, на които нищо друго не е помогнало (мнозина – умиращи, или близо до летален изход).

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.