Close

22.05.2017

Контрол Над Гъбичките

candida-mms

Би било по-просто, ако ММС можеше да се справи с всичко от света на болестите, но изглежда съществуват тип гъбички, върху които той не влияе, а дори ги подхранва. Гъбичките се прихващат по краката, ръцете и много други части на тялото.

Може и да не са точно гъбички, а нещо по-сериозно. Всички спрейове и прахчета против гъбички не му влияят. Може да се прихване върху кожата и изглежда доста по-сериозно от повечето други кожни инфекции. Сърби и боли ужасно и изглежда се разполага не само по повърхността, но и под кожата. Кара я да се подува леко, зачервява се и се влошава.

Произходът и името на тази инфекция не са известни. Може да трае с години. Не знам дали е имало фатални последици, но изглежда доста сериозно и понякога се прихваща и по устата и венците, създавайки много неудобства. Случва се да се прихване по кожата на главата, където става ужасно.<?p>

Точно тази гъбична инфекция реагира на ММС с парене и болезнени усещания. Почти винаги се влошава след третиране с ММС. Краката може толкова да се влошат, че да се затрудни ходенето. Това е единственият начин да се разпознае (известен на мен).

За щастие този тип гъбички е доста рядък. Не се среща при огромен брой хора. Въпреки това е включен тук, защото не знам други методи на лечение освен описания.

И така – при гъбички на краката, или заболявания на венците, които ММС не лекува за по-малко от седмица или други кожни аномалии, които просто не се лекуват успешно, ето какво да направите и то напълно безопасно.

От аптека или здравословен магазин купете бурканче лечебна глина/хума. В чужбина също има други типове глина, която върши работа. Всички глини за тази цел са бентонитни, а във Франция се наричат монтморилонит. Разбъркайте глината в съотношение 50:50 с вазелин (петролен дериват). Намажете с него засегнатите места. Ако е на краката, намажете го по цялата повърхност и обуйте дебели чорапи. Покрийте цялата засегната повърхност на кожата.

Ако не използвате вазелин, няма да свърши работа. Вазелинът е проводник на веществото през кожата и тъканите и подобрява действието му. Не се препоръчва само в и около устата, освен в много краен случай. Измийте си зъбите с глина на прах, както с паста за зъби. Мийте ги внимателно, три или четири пъти дневно.

Гъбичната инфекция би трябвало да изчезне след около седмица. Въпреки това, по-добре дръжте мястото леко покрито за около месец. Тази терапия е помогнала на много хора до момента.

И още нещо: винаги съществува вероятност да получите подобна гъбична инфекция вътрешно. В такъв случай, ползвайте същата глина – вътрешно, през устата. Почнете с 1 ч.л. глина в половин чаша вода или сок и след няколко дни ускорете на 2 с.л. (с връх) на ден.

По същия начин разтворът на молекулно сребро дава много добри резултати. Някои хора го използват два часа след ММС, за да ускорят процеса и подобрят противобактерийното действие. Молекулното сребро действа по-добре от колоидното, защото се произвежда на високи волтажи и противобактерийното му действие е по-мощно. Потърсете в интернет доставчици на подобни продукти.

Вижте също около 150 болести и аномалии групирани в списък с протоколите за лечението им – ТАБЛИЦА

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.