Close

22.05.2017

Животозастрашаващи Болести и Инфекции

infekcii

При всички случаи на животозастрашаващи болести, прилагайте ПРОТОКОЛ 2000, или в случай на РАК, вижте съответната страница.

При животозастрашаваща инфекция от сорта на стафилококи, вижте указанията по-долу.

Инфекция със стафилококи

Стафилококите отнемат живота на много хора в САЩ и по света, но ММС-ът се справя с тях бързо и лесно за един-два дни. Проста терапия върху заразеното място, но трябва да започнете с Протокол 1000 в допълнение към описаното долу. Трябва да спазвате указанията абсолютно точно.

Инструкции при стафилококи: вземете чаша или друг съд, чийто отвор ще покрие заразеното място или поне процепа в кожата. Стъклена или порцеланова чаша е най-добре. Да бъде чиста и суха. Сложете 6 капки ММС на дъното и добавете 6 капки лимонена к-на , разклатете добре, за да се размеси и поставете чашата с отвора върху мястото на инфекцията, така че да няма пролука и да не влиза въздух. Би трябвало да се види леко жълтеникав газ в чашата.

Дръжте го на мястото за не повече от 5 минути. После махнете чашата и притиснете леко (не върху косми) – кръвта и гнойта би трябвало веднага да излязат оттам. Ако не стане, изчакайте два часа и повторете процедурата, пак за 5 минути. Трябва да се уверите, че има хлорен диоксид в чашата – наблюдава се лек жълтеникав газ. Да се използва 50%-ова лимонена к-на и веднага след добавянето й, чашата да се постави върху заразеното място, без да се чака. Ако имате само 10%-ова киселина, направете пак същата процедура, но дръжте чашата 7 минути, вместо 5.

Моля абанирайте се за канала на ММС България. Безплатно е!

Интересни видеа за ММС.